IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mayıs 2019, 19:10   #1
Çevrimiçi
KİVİLİ PRATİK TATLI


-- Sponsor Baglantı --



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kivili pratik tatlı tarifi için malzemeler
Tabanı için

1 paket yulaflı bisküvi
1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
1 yemek kaşığı esmer toz şeker
Kreması için

1 su bardağı krema
200 g krem peyniri
Yarım su bardağı pudra şekeri
1 tatlı kaşığı vanilya esansı
Üzeri için

3 kivi
2 yemek kaşığı pudra şekeri
2 yaprak jelatin
Yarım çay bardağı soğuk su

Kivili pratik tatlı Nasıl Yapılır


Yulaflı bisküviyi un kıvamına gelinceye kadar mutfak robotundan geçirip bir kaba alın. Erittiğiniz tereyağı ve esmer toz şekeri ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar karıştırın. Yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine yuvarlak çember kalıplar yerleştirip bisküvili harcı kalıpların içerisine bastırarak paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 5-7 dakika pişirin ve soğumaya bırakın. Kreması için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir kaba alın. Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan geçirin ve soğuyan bisküvilerin üzerine paylaştırın. Tatlılarınızı 2-3 saat kadar buzdolabında dinlendirin. Üzeri için kabuklarını soyup iri doğradığınız kivileri bir kaba alın. Üzerine toz şekeri ekleyip blenderdan geçirin. Yaprak jelatinleri ayrı bir kaseye alın. Üzerine soğuk suyu ilave edip çözünene kadar bekletin. Çözünen jelatini kiviye ilave ederek karıştırın ve soğuyan kremanın üzerine yayın. Kivi sosu donana kadar buzdolabında bekletin ve soğuk servis yapın.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kivili pratik tatlı tarifi için malzemeler
Tabanı için

1 paket yulaflı bisküvi
1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
1 yemek kaşığı esmer toz şeker
Kreması için

1 su bardağı krema
200 g krem peyniri
Yarım su bardağı pudra şekeri
1 tatlı kaşığı vanilya esansı
Üzeri için

3 kivi
2 yemek kaşığı pudra şekeri
2 yaprak jelatin
Yarım çay bardağı soğuk su

Kivili pratik tatlı Nasıl Yapılır


Yulaflı bisküviyi un kıvamına gelinceye kadar mutfak robotundan geçirip bir kaba alın. Erittiğiniz tereyağı ve esmer toz şekeri ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar karıştırın. Yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine yuvarlak çember kalıplar yerleştirip bisküvili harcı kalıpların içerisine bastırarak paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 5-7 dakika pişirin ve soğumaya bırakın. Kreması için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir kaba alın. Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan geçirin ve soğuyan bisküvilerin üzerine paylaştırın. Tatlılarınızı 2-3 saat kadar buzdolabında dinlendirin. Üzeri için kabuklarını soyup iri doğradığınız kivileri bir kaba alın. Üzerine toz şekeri ekleyip blenderdan geçirin. Yaprak jelatinleri ayrı bir kaseye alın. Üzerine soğuk suyu ilave edip çözünene kadar bekletin. Çözünen jelatini kiviye ilave ederek karıştırın ve soğuyan kremanın üzerine yayın. Kivi sosu donana kadar buzdolabında bekletin ve soğuk servis yapın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
kivili, pratik, tatlı

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TATLI ÇORBA PySSyCaT Çorbalar 0 24 Kasım 2016 19:22
PRATİK ALMAN PASTASI PySSyCaT Dünya Mutfakları 0 24 Kasım 2016 18:46
BAKLAGİLLERİ ve TAHILLARI SAKLAMAK VE PİŞİRMEK İÇİN PRATİK BİLGİLER Tufan Vitaminler ve Proteinler 0 28 Ocak 2015 19:06
Pratİk edebİyat bİlgİlerİ Ecrin Türk Dili ve Edebiyatı 0 16 Mayıs 2011 12:40
Pratİk Ve Önemlİ Bİlgİler.... кααη™ Sağlık Köşesi 3 15 Temmuz 2007 16:42