22 Eylül 2021, 17:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Vişneli Etimek Tatlısı (reçelden) 1 paket tuzsuz etimek 200 gr. vişne reçeli 1 su bardağı su Muhallebisi için: 4 çorba kaşığı pirinç unu 2 çorba kaşığı nişasta 5 çorba kaşığı şeker 2 su bardağı süt 1 paket vanilya 1 su bardağı su Pirinç unu, nişasta, şeker ve vanilyayı bir tencerede karıştırın. Üzerine su ve sütü ekleyin, koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin. Vişne reçelini suyla sulandırıp tencerede bir taşım kaynatın. Etimekleri tepsiye dizin, üzerine reçelli sudan gezdirin. Üzerine bir kat muhallebi dökün. Malzeme bitene kadar bir kat etimek, reçelli su, bir kat muhallebi şeklinde tepsiye dizin | |
|
Etiketler |
vişneli etimek tatlısı (reçelden) |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Etimek Tatlısı | Sarya | Tatlılar | 0 | 22 Ocak 2021 14:28 |
Etimek Tatlısı | Lilith | İF'den Özgün Tarifler | 0 | 21 Eylül 2014 15:50 |
Vişneli Etimek Tatlısı (reçelden) | Zen | Tatlılar | 0 | 03 Kasım 2012 20:11 |
Diyet Etimek Tatlısı | Ay | Pastalar | 5 | 02 Ekim 2010 18:16 |
Etimek Tatlısı | Kralice | Tatlılar | 1 | 12 Mart 2009 06:59 |