![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | KESTANELİ İRMİK HELVASI [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KESTANELİ İRMİK HELVASI 3 SB süt 7 YK irmik 3/4 SB şeker 1/2 TK vanilya 150 gram kestane 1 YK tereyağı Kestaneleri çizin ve kaynayan suyun içerisine atıp 10-15 dakika haşlayın. Sürenin sonunda buzlu suyun içerisine koyun ve kolayca soyup doğrayın. Başka bir tencerede irmik, şeker ve sütü döküp kayanaya kadar pişirin. Kaynayınca kestaneleri ekleyin ve kısık ateşte pişirmeye devam edin. Ocaktan alınca içerisine tereyağı ve vanilyayı ekleyip karıştırın. Kaselere doldurun ve soğutun.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… | |
| ![]() |
Etiketler |
kestaneli irmik helvası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kestanelİ pasta | Sır | Pastalar | 0 | 11 Nisan 2010 13:08 |