![]() |
Domates Soslu But Izgara [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gerekli Malzemeler 6 adet Derisiz But 5 adet domates 1 çorba kaşığı domates salçası 3 diş sarımsak 3 – 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2-3 dal taze fesleğen 6 ince kare dilim tost kaşarı Tuz, karabiber Yapılışı Derisiz ızgaralık but etlerini elinizle açıp içlerine bir dilim tost kaşarı koyun. Rulo yapıp sarın ve kürdan batırarak açılmaması için tutturun. Etleri bir borcama dizip üzerlerine sıvıyağ sürün ve bir folyo kapatıp 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Domatesleri soyup küçük küçük doğrayın. Sarımsakları ve fesleğeni kıyın. Zeytinyağını bir sos tavasına koyup içine domates, sarımsak, fesleğen, tuz ve karabiber ilave edip sos kıvamını alana kadar pişirin. Fırındaki kabı çıkarıp üzerinden folyoyu alın. Sıcak domates sosunu etlerin üzerine döküp tekrar fırına verin. 10 dakika kadar fırında pişirip çıkarın. Üzerine biraz peynir rendeleyip sıcak olarak servis yapın. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:22. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk