15 Şubat 2010, 23:11 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Domates Soslu But Izgara Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Gerekli Malzemeler 6 adet Derisiz But 5 adet domates 1 çorba kaşığı domates salçası 3 diş sarımsak 3 – 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2-3 dal taze fesleğen 6 ince kare dilim tost kaşarı Tuz, karabiber Yapılışı Derisiz ızgaralık but etlerini elinizle açıp içlerine bir dilim tost kaşarı koyun. Rulo yapıp sarın ve kürdan batırarak açılmaması için tutturun. Etleri bir borcama dizip üzerlerine sıvıyağ sürün ve bir folyo kapatıp 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Domatesleri soyup küçük küçük doğrayın. Sarımsakları ve fesleğeni kıyın. Zeytinyağını bir sos tavasına koyup içine domates, sarımsak, fesleğen, tuz ve karabiber ilave edip sos kıvamını alana kadar pişirin. Fırındaki kabı çıkarıp üzerinden folyoyu alın. Sıcak domates sosunu etlerin üzerine döküp tekrar fırına verin. 10 dakika kadar fırında pişirip çıkarın. Üzerine biraz peynir rendeleyip sıcak olarak servis yapın. | |
|
Etiketler |
domates, izgara, soslu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Roka Soslu Çipura Izgara | Burce | Deniz Ürünleri | 0 | 22 Mart 2012 15:15 |
Kırmızı Şarap Soslu Izgara Somon | N999 | Et Yemekleri | 0 | 03 Mart 2012 10:36 |
Domates Soslu Balık | efLatun | Deniz Ürünleri | 0 | 07 Aralık 2011 20:39 |
Domates Soslu Brokoli | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:50 |