Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2010, 23:11   #1
Çevrimdışı
YapraK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Domates Soslu But Izgara





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gerekli Malzemeler

6 adet Derisiz But
5 adet domates
1 çorba kaşığı domates salçası
3 diş sarımsak
3 – 4 çorba kaşığı zeytinyağı
2-3 dal taze fesleğen
6 ince kare dilim tost kaşarı
Tuz, karabiber

Yapılışı

Derisiz ızgaralık but etlerini elinizle açıp içlerine bir dilim tost kaşarı koyun. Rulo yapıp sarın ve kürdan batırarak açılmaması için tutturun. Etleri bir borcama dizip üzerlerine sıvıyağ sürün ve bir folyo kapatıp 180 derece fırında 20 dakika pişirin.

Domatesleri soyup küçük küçük doğrayın. Sarımsakları ve fesleğeni kıyın. Zeytinyağını bir sos tavasına koyup içine domates, sarımsak, fesleğen, tuz ve karabiber ilave edip sos kıvamını alana kadar pişirin.

Fırındaki kabı çıkarıp üzerinden folyoyu alın. Sıcak domates sosunu etlerin üzerine döküp tekrar fırına verin. 10 dakika kadar fırında pişirip çıkarın. Üzerine biraz peynir rendeleyip sıcak olarak servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat