07 Temmuz 2012, 19:28
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Turuncu Portakallı Tavuk Yemeği Tarifi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Turuncu Portakallı Tavuk Yemeği Tarifi - 1 adet bütün tavuk
- 2 adet soğan doğranmış
- 4 portakal
- 1 ile 2 adet karanfil
- 1 su bardağı margarin
- Tuz - Karabiber
- Yapılışı
- 2 adet portakalı temizleyin kabuğunu soyup ve dilim şeklinde kesin.
2 bardak su içinde portakal kabuğu dilimlerini ince şeritler halinde kesip kaynatıp suyunu çıkartın.
Bir tencerede soğan ve yağı
tavuk,tuz, karabiber , karanfil, portakal suyunu, kabuğu ve portakal dilimleri koyup 1 saat orta ateşte kaynamaya bırakın.
Sıcak olarak servis yapın. |
| |