29 Temmuz 2013, 19:30 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Taze Fasulyeli Tavuk Güveci Malzemeler: 750 gr. taze fasulye 1 piliç 2 çorba kaşığı yağ 2 orta boy soğan 2 iri domates kuşbaşı doğranacak 2 su bardağı su yada et suyu Hazırlanışı: Güvecin ya da tencerenin dibi yağlanır, yıkanıp ayıklanmış fasuşlyeler dizilir.Domatesleri fasulyelerin üzerine yayın, soyulmuş soğanları ortadan yararak üzerine yerleştirin. Kendi suyunu çekip sararıncaya kadar 15-20 dakika ağır ateşte pişirin. Başka tencerede yağı eritin, parçalanmış pilici atıp altlarını ve üstlerini ikişer dakika kızartın, suyunu ve tuzunu koyun, bir kere kaynadıktan sonra piliç parçalarını alıp fasulyelerin üzerine yerleştirin. Sonra et suyunu koyup ağır ateşte pişirin. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
fasulyeli, güveci, tavuk, taze |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Taze Fasulyeli Zeytinli Makarna Tarifi | Violent | Makarnalar Pilavlar | 0 | 13 Haziran 2013 16:40 |
Tavuk suyuna taze otlu çorba | Violent | Çorbalar | 0 | 16 Temmuz 2012 14:34 |
Kağıtta Taze Baharatlı Tavuk | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 17:48 |
Bezelyeli Tavuk Güveci | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 16:29 |