IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

3Beğeni(ler)
  • 3 Post By saywhat

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2013, 02:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Host aldırma...




# [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
# [12:36:26] [>>>] [Giriş: memo544] [identd@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].domain.com-E881C4A1.pool-180-180.dynamic.totbb.net]
# gibi çıkmaya devam ediyor. Yani tüm hostlar istediğimiz gibi şekillenmiyor.
# Benim istediğim giren tüm userlerin hostları identd@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].domain.com olarak değişsin istiyorum.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
memo544] [identd@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].domain.com-E881C4A1.pool-180-180.dynamic.totbb.net] # gibi çıkmaya devam ediyor. Yani tüm hostlar istediğimiz gibi şekillenmiyor. # Benim istediğim giren tüm userlerin hostları identd@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].domain.com olarak değişsin istiyorum. ;# kullanıcının almasını istediğiniz host set dhost "benim.sunucum-en.cicisi.com" bind raw * notice svs:host proc svs:host {from keyword text} { if {![string match -nocase "*client connecting*" $text] || [string match -nocase "*!*@*" $from]} { return 0;} set target [lindex [split $text] 8] set userhost [lindex [split $text] 9] set ip [string range [lindex [split $userhost @] 1] 0 end-1] if {[string match -nocase "*.com*" $ip] && [string match -nocase "*.info*" $ip] && [string match -nocase "*.org*" $ip] && [string match -nocase "*.net*" $ip]} { putserv "chghost $target $::dhost" return 0 } } putlog "ok..."

hostunda .com .info .org .net içeren kullanıcıyı girişte belirleyip chghost komutuyla kod içinde belirlenen hostu aldırma amaçlıdır...

bu arada: eğerki ayrım gözetmeksizin tüm giren herkese uygulanacaksa :

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
memo544] [identd@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].domain.com-E881C4A1.pool-180-180.dynamic.totbb.net] # gibi çıkmaya devam ediyor. Yani tüm hostlar istediğimiz gibi şekillenmiyor. # Benim istediğim giren tüm userlerin hostları identd@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].domain.com olarak değişsin istiyorum. ;# kullanıcının almasını istediğiniz host set dhost "benim.sunucum-en.cicisi.com" bind raw * notice svs:host proc svs:host {from keyword text} { if {![string match -nocase "*client connecting*" $text] || [string match -nocase "*!*@*" $from]} { return 0;} set target [lindex [split $text] 8] putserv "chghost $target $::dhost" return 0 } putlog "ok..."




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

"giren kullanıcı ~identim@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].123.o-net vs gibi bi host/IP ile giriyorsa ,sizin aldırmak istediğiniz host : benim.sunucum.net ise
,kullanıcı girişte yakalanıp ident kısmı algılanıp : ~
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
halinde bir host almaya zorlanabilir. bu identim kısmının hosta eklenmesi onu diğerlerinden bir nebzede olsa ayırmayı sağlayabilir. hosta atılacak kanal içi banlarda bir yere kadar olsada sıkıntı yaşanmasının önüne geçebilmek belki mümkün olabilir.."

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
memo544] [identd@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].domain.com-E881C4A1.pool-180-180.dynamic.totbb.net] # gibi çıkmaya devam ediyor. Yani tüm hostlar istediğimiz gibi şekillenmiyor. # Benim istediğim giren tüm userlerin hostları identd@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].domain.com olarak değişsin istiyorum. ;# kullanıcının almasını istediğiniz host set dhost "benim.sunucum-en.cicisi.com" bind raw * notice svs:host proc svs:host {from keyword text} { if {![string match -nocase "*client connecting*" $text] || [string match -nocase "*!*@*" $from]} { return 0;} set userhost [lindex [split $text] 9] set ident [string range [lindex [split $userhost @] 0] 1 end] set target [lindex [split $text] 8] putserv "chghost $target $ident.$::dhost" return 0 } putlog "ok..."

yada

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
memo544] [identd@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].domain.com-E881C4A1.pool-180-180.dynamic.totbb.net] # gibi çıkmaya devam ediyor. Yani tüm hostlar istediğimiz gibi şekillenmiyor. # Benim istediğim giren tüm userlerin hostları identd@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].domain.com olarak değişsin istiyorum. ;# kullanıcının almasını istediğiniz host set dhost "benim.sunucum-en.cicisi.com" bind raw * notice svs:host proc svs:host {from keyword text} { if {![string match -nocase "*client connecting*" $text] || [string match -nocase "*!*@*" $from]} { return 0;} set userhost [lindex [split $text] 9] set ident [string range [lindex [split $userhost @] 0] 1 end] set target [lindex [split $text] 8] lappend newhost [split $ident].[split $::dhost] putserv "chghost $target $newhost" return 0 } putlog "ok..."

kullanıcın sunucuya girişteki nicki verilecek hosta eklenmek isteniyorsa:
(ki böylesi daha ayırd edici olur..hosta atılacak banlar/işlemlerde de sorun olma olasılığı ortadan kalkmış olur.)

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
memo544] [identd@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].domain.com-E881C4A1.pool-180-180.dynamic.totbb.net] # gibi çıkmaya devam ediyor. Yani tüm hostlar istediğimiz gibi şekillenmiyor. # Benim istediğim giren tüm userlerin hostları identd@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].domain.com olarak değişsin istiyorum. ;# kullanıcının almasını istediğiniz host set dhost "benim.sunucum-en.cicisi.com" bind raw * notice svs:host proc svs:host {from keyword text} { if {![string match -nocase "*client connecting*" $text] || [string match -nocase "*!*@*" $from]} { return 0;} set target [lindex [split $text] 8] lappend newhost [split $target].[split $::dhost] putserv "chghost $target $newhost" return 0 } putlog "ok..."


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aldırma, chdhost, eggdrop, host, host aldırma, tcl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aldırma Sen Bana Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 27 Nisan 2010 02:42
Aldırma Satuk Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 18 Mart 2010 03:19
Kanallarda Otomatik (+qo) Aldırma KatiLPence Servisler 14 05 Şubat 2009 00:54