IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Eylül 2022, 14:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lenovo, Monitörleri Tarihe Gömecek Akıllı Gözlüğü Glasses T1'i Tanıttı




Lenovo, bilgisayar ve telefon ekranlarını gözümüzün önüne getirecek akıllı gözlüğü Glasses T1'i tanıttı. Kablo yoluyla cihazlara bağlanabilen gözlük, iki 1080p 1080p micro-OLED ekrana sahip.

Gelişen teknoloji ile birlikte hayatımıza giren akıllı gözlükler, bilgisayar ekranlarını gözümüzün önüne getirebiliyor. Şimdi de teknoloji devi Lenovo’dan bu tarz bir hamle geldi. Çin merkezli şirket, suratınız için tasarlanmış yeni USB-C monitörü Glasses T1’i duyurdu.

Bugün başlayan IFA etkinliğinde tanıtımı gerçekleştirilen giyilebilir cihaz gözlük formatında olmasıyla dikkatleri üzerine topladı. Şirketin açıklamalara göre bu akıllı gözlük, Full HD OLED ekranı gözlerimizin önüne taşıyacak.

Lenovo Glasses T1


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


60 Hz yenileme hızına sahip Glasses T1, iki 1080p micro-OLED ekran taşıyor. Lenovo’ya göre gözlük, bir kablo vasıtasıyla telefon, bilgisayar gibi diğer cihazlara bağlanarak görüntüyü gözümüzün önüne getirebiliyor. Gözlüğün görüşü tamamen engellediğini de ekleyelim. Zaten bir kablo ile birlikte çalışması da cihazın tıpkı normal bir televizyon veya monitör izliyormuşçasına hareketsiz bir kullanım için tasarlandığını ortaya koyuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Lenovo, film izlemekten oyun oynamaya kadar birçok işlevi kullanıcılara sunan Glasses T1’i bu tarz cihazların oldukça büyüyeceğine yönelik beklentilere atıfta bulunarak bizlerle buluşturdu. Dev şirket ayrıca mobil oyuncuların gözlüklere büyük ilgi duyacağını tahmin ettiğini söylerken film ve dizi izlemenin de bu cihazlara kayabileceğini umduğunu da ekledi. Daha önce çıkan raporlar, bu gözlüklerin 2026 yılına kadar 160 milyar dolarlık bir küresel pazara dönüşebileceğini göstermişti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Cihazın ile ilgili biraz daha detaya girelim. Glasses T1, belirttiğimiz gibi bir kablo yoluyla bilgisayarlara, tabletlere ve akıllı telefonlara bağlanabiliyor. iPhone gibi iOS cihazlara bağlanmak istendiğinde ise Lenovo’nun HDMI adaptörüne veya Apple’ın Dijital AV adaptörüne ihtiyaç duyuluyor. Her kafa yapısına göre tasarlandığı belirtilen gözlüğün, uzun süreli kullanım için burun pedleri ve daha iyi bir ses deneyimi için yerleşik hoparlörlerle geleceği aktarılıyor.

2023 yılında belli pazarlarda piyasaya sürülmesi beklenen Lenovo Glasses T1’in fiyatıyla ilgili ise herhangi bir detay paylaşılmadı.


Webtekno

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Google, I/O 2022 etkinliğinde translate özelliği olan gözlüğü tanıttı CORDON BLEU Teknoloji Dünyasından Son Haberler 1 13 Mayıs 2022 15:29
TCL, Türkiye’de ürettiği ilk akıllı telefonu TCL 20 SE’yi tanıttı Dedecan61 Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 06 Haziran 2021 22:26
Bilim İnsanları, Antibiyotik Direncini Tarihe Gömecek BLueMooN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 15 Ağustos 2019 09:02
TP-Link Neffos akıllı telefonlarını tanıttı MasteR06 Cep Telefonlar 0 03 Eylül 2016 14:44
Intel, şarj problemini tarihe mi gömecek? Kralice Cep Telefonlar 0 10 Aralık 2008 14:16