IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ağustos 2019, 15:16   #1
Çevrimdışı
L_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Hızlı ve Öfkeli" serisinin sert adamları sözleşme gereği asla yenilmiyor!




Dünya genelinde milyonlarca hayranı olan "Hızlı ve Öfkeli" serisinin başrol oyuncuları Dwayne "The Rock" Johnson, Vin Diesel ve Jason Statham'ın sözleşmelerinde dövüş kaybetmeme maddesi bulunduğu ortaya çıktı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Uzun soluklu aksiyon serisi "Hızlı ve Öfkeli"nin başrol oyuncularının sözleşmelerinde yer alan bir madde şaşkınlık yarattı. Dwayne "The Rock" Johnson, Vin Diesel ve Jason Statham'ın sözleşmelerinde sözleşmelerinde dövüş kaybetmeme maddesi bulunduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncuların birbirlerinden ya da diğer karakterlerden alacakları darbelerde sınır şartları var.

Aksiyon filmlerinin aranan yüzleri hakkında Wall Street Journal’da çıkan habere göre; yer aldıkları filmlerde asla kaybetmemelerini dayatacak sözleşme maddeleri bulunuyor. Hatta öyle ki, oyuncular rol için kaç tane yumruk yiyeceklerini bile sınırlandırıyorlar.

Beyazperde’nin aktardığı habere göre; "yapımcılara ve film ekibine göre, 51 yaşındaki Jason Statham, filmde ne kadar dayak yiyeceğini sınırlayan bir anlaşmayı stüdyo ile müzakere etti. 52 yaşındaki Vin Diesel'ın serinin yapımcılarından olan küçük kız kardeşi, oyuncunun yiyeceği yumruk sayısını kontrol ediyor. 47 yaşındaki Dwayne Johnson da filmde dayak yediği kadar dayak da attığını garanti edebilecek yapımcılar, kurgu editörleri ve dövüş koordinatörleri ile çalışıyor." deniyor.

Görünüşe göre bu baskıların sebebi, aralarında kimsenin diğerlerinden daha zayıf görünmediğinden emin olmak. Her fiziksel müdahaleye varsayımsal bir değer koyma fikri Diesel'den geldi, bu şekilde her birinin ne kadar dövüldüğünü yakından kontrol edebiliyor.

Bu sıra dışı bir anlaşma ve arkasında aktörlerin egolarını korumaktan başka bir sebebi yok gibi görünüyor. Aynı şartların, HIzlı ve Öfkeli serisi dışındaki diğer tüm projeleri için de geçerli olup olmadığı ise belirtilmiyor. Johnson ve Diesel'in sette birbirleriyle zorluk yaşadıkları bir sır değil, Statham'ın da bir şekilde bu çatışmaya karışıp karışmadığına dair ise bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : mynet

__________________
Kılıcını;düşmanlarını öldürmek için değil, zayıfları korumak için ... Kendini korumak için değil , cok değerli ruhunu korumak için kullanmalısın.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dwayne johnson, hızlı ve öfkeli, vin diesel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öfkeli kocadan eşine "50 kuruşluk çikolata" dayağı Seth Haber Arşivi 4 16 Ağustos 2014 03:19
"Gereği Yapıldı Müdürüm İşlem Tamam" System Haber Arşivi 1 30 Kasım 2011 13:45