IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Nisan 2012, 03:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vücut




Vizyon tarihi: 4 Mayıs 2012

Yönetmen: Mustafa Nuri Eser

Oyuncular: Hatice Aslan, Hakan Kurtaş, Cengiz Bozkurt, Şeyla Halis, Neslihan Yeldan, Şebnem Dilligil

Tür Dram

Yapım yılı: 2010 Türkiye

Dağıtımcı: Tiglon

Leyla artık orta yaşlara merdiven dayamış ve ömrünün büyük bölümünde Almanya'da yaşamış eski bir ----- oyuncusudur. Bu sıkıntılı sektöre girmesine neden olan sevgilisi Yılmaz ile İstanbul'a döndüklerinde, Yılmaz Leyla'dan ayrılır. Fakat beraber son bir film çekmek için Layla'yı ikna da eder. Leyla’nın genç İzzet ile yolu bu filmin çekimlerinde kesişir.
İzzet de Leyla gibi normalin dışında bir hayat sürmüştür. Küçük yaşlarda tanık olduğu trajik bir olay ömrünün geri kalanını etkilemiştir. Yılmaz’ın film için internete verdiği ilanı duyunca fırsatı değerlendirmek isteyen İzzat çekim günü sette bir kavga yaşanınca herşeyi bırakır kaçar fakat Leyla’nın suretini hiç unutmaz, zihnine kazır ve içi yangın yeri olan bu kadının peşinden gider.

Yaşadığı hayata ilaçların desteği ile katlanan Leyla, İzzet’in sıcaklığına güvenir ve kendini bu genç adama teslim eder. Çevrelerinde yaşanan olaylar beklenmedik sonuçlara gebeyken, iki sevgili önlerine çıkan bu yeni hayat yolundan beraber yürümeye çalışırlar...

Aslen kreatif direktör olan ve halen bu alanda da çalışmalar veren Mustafa Nuri'nin yazıp yönettiği Vücut filminin başrollerini Hatice Aslan, Hakan Kurtaş, Cengiz Bozkurt, Şeyla Halis ve Şebnem Dilligil’in paylaşıyor. 5. Uluslararası Montreal Film Festivali’nde İlk Film kategorisinde yarışacak olan yapım, insanın bedeniyle olan sorgulanmaya açık ve çarpıcı ilişkisini, bu sorgulamayı belki de en çok yapacak olan bir karakterin merkezinden ve onun yaşamaya çalıştığı aşk hikayesi üzerinden anlatıyor...


Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği 'Üç Maymun'daki rolüyle birçok festivalde 'En İyi Kadın Oyuncu' seçilen Hatice Aslan, cesur sahnelerinin yer alacağı yeni sinema filmiyle yakında beyazperdede.

Sabah gazetesinin haberine göre, Aslan, yönetmen Mustafa Nuri'nin ilk uzun metrajlı filmi 'Vücut'ta; bağımlılıklarıyla yaşamını sürdürmeye çalışan eski bir ----- oyuncusunu canlandırıyor.

18. Altın Koza'da yarışacak olan film, 35. Uluslararası Montreal Film Festivali'ne de 'İlk film kategorisi'nde katılacak. Çekimleri geçtiğimiz yıl Kasım ayında tamamlanan film, önümüzdeki kış vizyona girecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
vücut


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vücut ilgi bekler - Vücut güzelliğinizi koruyabilirsiniz. Sevda Sağlıklı Bakım Önerileri 0 28 Aralık 2011 05:16
Vücut sıkılaştırma YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 12 Mart 2010 19:44
Simetrik Bir Vücut? Heidi Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 24 Temmuz 2008 17:09