IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2012, 14:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AVEA Cepte Bayram Kampanyası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bilgi

Avea'dan Türkiye'de bir ilk daha! Evinde ev telefonu olana CEPTE BÜYÜK BAYRAM!
Ev telefonum var diyene, Cepte Bayram Büyük Paket Tarifesi ile ayda 19 TL'ye Her yöne 1000 dakika, sabit hatlar yönüne 1000 dakika ya da Cepte Bayram Küçük Paket Tarifesi ile 9 TL'ye Her yöne 300 dakika, sabit hatlar yönüne 1000 dakika konuşma fırsatı!

Haydi sizde Avea'ya gelin, cepte bayramının tadını çıkarın!

Detaylar:


Kampanya 16 Mayıs 2012'ye kadar geçerlidir.
Kampanyadan 16 Nisan 2012 tarihinden itibaren, Cepte Bayram Büyük Paket ve Cepte Bayram Küçük Paket tarifelerine numara taşıma, yeni hat tesisi ve Şirketimizce sunulmakta olan faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla kaydolan müşteriler arasından 12 fatura dönemi boyunca Avea'nın faturalı tarifelerinde kalma ve Türk Telekom bireysel hattını aktif tutma taahhüdünde bulunan Türk Telekom bireysel sabit hat sahibi ve bu müşterilerin referans olduğu müşteriler yararlanabilecektir.
Türk Telekom dışındaki sabit hat hizmeti veren işletmecilerden hizmet alan müşteriler, işletmecilerinin Avea ile bu konuda imzalayacakları sözleşmeler kapsamında kampanyadan yararlanabileceklerdir.
Kampanyadan,numara taşıma, yeni hat tesisi ve Şirketimizce sunulmakta olan faturasız tarifelerden geçiş yoluyla katılım ilk 200.000 müşteri ile sınırlıdır.
Avea faturalı tarifelerden bu kampanyaya katılım ilk 100.000 müşteri ile sınırlıdır.
Cepte Bayram kampanyasından yararlanan müşterilerimiz için Cepte Bayram Büyük Paket tarifesinin 39 TL olan aylık ücreti, 12 ay boyunca 19 TL, sonrasında 39 TL'dir.
Cepte Bayram kampanyasından yararlanan müşterilerimiz için Cepte Bayram Küçük Paket tarifesinin 29 TL olan aylık ücreti, 12 ay boyunca 9 TL, sonrasında 29 TL'dir.
Kampanya kapsamında sunulan her yöne dakikalar, yurt içi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönlerini kapsamaktadır.
Kampanya kapsamında sunulan her yöne dakikalar; yarışma servisleri, sohbet hatları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaraları ve özel servis numaralarına doğru yapılan aramaları, KKTC dahil yurtdışı, faks, data, WAP aramalarını kapsamamaktadır. Tarife kapsamındaki her yöne dakikalar ile görüntülü aramalar yapılabilir.
Kampanya kapsamında sunulan sabit hat yönüne dakikalar,Türk Telekom ve Avea ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeciler yönüne doğru yapılacak aramaları kapsamaktadır.
Kampanyadan her Avea hattı ve Türk Telekom bireysel sabit hat sadece 1 kere yararlanabilir.
Türk Telekom bireysel sabit hat faturası ibraz ederek kampanyadan yararlanan müşteriler sabit hatları ile sadece bir Avea hattını ana hat olarak belirleyebilirler. Bu ana hat en fazla 3 Avea hattına kampanayadan yararlanması için referans olabilir.
Cepte Bayram Kampanyası Büyük Paket ve Cepte Bayram Kampanyası Küçük Paket tarifeleri arasında 1 defaya mahsus geçiş yapılabilecektir. Bu geçişlerde taahhüt süreniz yeniden başlar.
Devir ve yeniden aktivasyonlarda, önceden kampanyadan yararlanılmadıysa kampanyadan yararlanabilir.
Şirketimizce sunulmakta olan faturalı tarifelerden geçiş yaparak kampanyadan yararlanmaya başlayan müşterilerimizin önceden faydalanmakta oldukları taahhütlü ya da taahhütsüz kampanyalar kapsamındaki indirim, SMS, dakika vb. kullanım hakları ve promosyonlar tarifelere geçiş yaptıkları fatura dönemi sonunda sonlanır. Avea'nın faturalı tarifelerinden geçerek Kampanyadan yararlanaran müşterilerin, eğer varsa bir önceki taahhüt süresi dolmadan hattını deaktif etmesi, Avea faturasız tarifelere geçmesi ya da diğer operatöre numarasını taşıması durumunda, önceki taahhütü kapsamında yararlandığı indirim bedeli ya da dakika,SMS vb. kullanım hakları bedeli toplamları cayma bedeli olarak son faturasına yansıtılacaktır.

Ücretlendirme:


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
avea, bayram, cepte, kampanyası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sabit Hatlarla Cepte Bayram Dönemi ALeMCi Türk Telekom 0 17 Nisan 2012 17:17
HTC Incredible S Kampanyası(Avea) Deep Türk Telekom 0 15 Kasım 2011 20:47
Avea ile bayram coşkusu! Slipknot Türk Telekom 0 01 Eylül 2010 20:55
Avea'dan 3G kampanyası! Slipknot Türk Telekom 0 01 Ağustos 2010 17:39
Avea'dan ücretsiz Cepte msn hizmeti.. TImezOne Güvenlik Açıkları 2 01 Şubat 2008 16:22