IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2012, 13:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Avea Usain Bolt ile Yarışıyor




Avea internet bankacılığı şifresi gönderme hızında Usain Bolt'la yarışıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Müşterilerine, tüm kanallardan kaliteli, hızlı, proaktif ve değer yaratan hizmetleri sürekli yeniliklerle sunan Avea, hızla artan internet bankacılığı, şifre gönderimi alanında kendi rekorunu kırarak 5 saniye seviyesine ulaştı
Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler sunan Avea, 1 Ocak 2010 tarihinden itibaren internet bankacılığına giriş sırasında kullanılmaya başlanan "tek kullanımlık şifre" (OTP- One Time Password) uygulamasıyla başarılı gönderim oranını teorik sınır olan yüzde 100'e yaklaştırdı. İnternet bankacılığı hizmeti bulunan tüm bankalarla işbirliği bulunan Avea, hem kurumsal hem de bireysel tarafta müşterilerine 5 saniye gibi kısa bir sürede mesaj gönderim hızına ulaştı.

Son 2 yılda OTP SMS gönderim oranı aylık adetlerini, 7 kat büyüten Avea, toplu kampanya SMS'lerinde ise son 2 yılda 2 kat artış gösterdi. 2012 yılı ilk yarısında başarılı gönderim oranı ortalamasını OTP SMS'te %99,78'e çıkaran Avea, Toplu Kampanya SMS'te başarı oranını ise %99,90'e yükseltti. Avea, yüzde 100'e yaklaşan bu başarı oranı ile mobil bankacılık işlemini kullanan bankaların ve müşterilerinin yüzünü güldürdü.


Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman, akıllı telefon ve tabletler aracılığıyla özellikle bankacılık ve finansal işlemlerin mobil yapıldığına dikkat çekerek; "İşlerimizi hızlı ve mobil platformda gerçekleştirmek istiyoruz. Türkiye Bankalar Birliği'nin (Tbb) en son raporuna göre, hem bireysel hem de kurumsal internet bankacılığında sistemde kayıtlı, en az bir kez giriş yapmış müşteri sayısı, 2011'in ilk yarısına göre 2 milyon 647 bin 57 artarak 21 milyon 110 bin 651'e yükselmiş durumda.
Önümüzdeki günlerde bu alanda işlem hacminin daha da artacağını görünüyor. Avea olarak OTP SMS gönderim oranlarımız aylık adetler bazında 7 kat büyüdü. İnternet bankacılığı şifrelerini göndermede başarı oranımız yüzde 100'e yaklaştı. Bireysel ve kurumsal müşterilerimize kaliteli ve hızlı hizmet vermekten çok mutluyuz. Bu başarının arkasında güçlü altyapımız, 7x24 IT desteğimiz ve müşteri odaklı yaklaşımımız var. Ayrıca kurumsal tarafta müşteri memnuniyetimizin altında yatan en önemli faktör, müşterilerimizin teknoloji birimleri ile Avea teknoloji birimlerinin yüz yüze iletişim kurması, sinerji içerisinde çalışmasıdır. Bu da mutlak başarı ve memnuniyeti getirmiştir." diye konuştu.

__________________
be positive..


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
avea, avea haberleri usain bolt, avea ile usain bolt, avea yarişiyor, bolt, ile, ile yarışıyor, usain, yarışıyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Avea`nın `Genç Avea` tarifesi yenilendi Satuk Türk Telekom 0 23 Nisan 2010 21:07
Usain Bolt inişe geçti! atear Diğer Spor Branşları 0 19 Haziran 2009 10:01