IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2012, 22:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Avea Evreka Proje Yarışması" Birincileri Güney Afrika'da Staj Yaptı




Avea'nın Evreka Proje Yarışması'nda birinciliği kazanan 6 üniversiteli genç, Güney Afrika'daki mobil operatörlerinden Oger grup şirketlerinden Cell C'deki stajlarını tamamladı...

Avea'nın Evreka Proje Yarışması'nda birinciliği kazanan 6 üniversiteli genç, Güney Afrika'daki mobil operatörlerinden Oger grup şirketlerinden Cell C'deki stajlarını tamamladı. 6 Üniversiteli genç, staj imkanın yanı sıra Güney Afrika'yı gezme imkanına da sahip oldu.

Avea açıklamasına göre, AveaMasters genç yetenek programı kapsamında Avea yöneticilerinin koçluğunda başlatılan Evreka Proje Yarışması'nın finalinde birinciliği kazanan 6 üniversiteli genç, Güney Afrika turunu tamamladı. AveaDoktorum isimli proje ile birinci olan ekip, Güney Afrika'nın en büyük mobil operatörlerinden biri ve Oger grup şirketlerinden Cell C yöneticileri ile birlikte, 1 haftalık özel bir çalışma gerçekleştirme şansına erişti.

Cell C yöneticilerinin hazırladığı özel bir programa dahil olan Avea Evreka Proje Yarışması birincileri, Cell C'nin tüm faaliyet alanlarını, ilgili ekiplerin yöneticilerinin yaptığı sunumlar ile IT'den regülasyona, müşteri hizmetlerinden bayi ziyaretine kadar her bölümü tanıma fırsatı yakaladı. Ayrıca, her günün sonunda yaptıkları müze, mini safari, Afrika kabileleri turu ve farklı lezzetleriyle akşam yemekleri ile de bu farklı ülkeyi her anlamda yaşamış oldular.

Seda Nur Budak, İsmail Taşçı, Ertuğrul Kanargı, Oğuz Atalay, Demet Aksoy, Koray Coşkuner'den oluşan ve Güney Afrika ödülü kazanan öğrenci ekibi AveaDoktorum isimli projeleri ile birinci seçildi. Projede mobil sağlık üzerine çalışan ekip, online reçete sistemi ile ilaç alımı ve mobil telefondan doktorla görüşme yapılması gibi imkanlar sunarak, sosyal sorumluluk çalışması çerçevesinde ise kullanılmayan ilaçların değerlendirmesini kapsayan bir sunum gerçekleştirdi.

Proje ekibinden Demet Aksoy, stajın yaşattığı deneyimi şu sözlerle paylaştı:

"Takım arkadaşlarım ve Avea İK ekibinin eşliğinde Güney Afrika'da bulunan CELL C şirketine yaptığımız gezi benim için çok farklı bir deneyim oldu. Türkiye'de aşina olduğumuz telekomünikasyon sektörünün, Güney Afrika'daki durumunu yakından gördük. CELL C ekibi hazırlamış olduğu bir haftalık oryantasyon programıyla sektörü ve şirketi bize çok iyi bir şekilde tanıttı. Farklı etnik kökene ve kültüre sahip Güney Afrika vatandaşlarıyla zaman geçirmek bizim için çok keyifliydi. Johannesburg'ta geçirdiğimiz süreç içinde, şehrin en fakir bölgelerinden olan Soweto'ya yaptığımız geziyi, yakın tarihte ülkede yaşananları yansıtan Apartheid Müzesi'ni, bize safari heyecanını yaşatan Lion Park'ı, Afrika'ya özgü hediyelik eşya satan dükkanları, kabile gezimizi, birbirinden leziz Afrika yemekleri yediğimiz yöresel restoranları asla unutmayacağız."

Muhabir: Semra Orkan

__________________
be positive..


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
avea evreka, avea evreka proje yarışması, avea haberleri, avea projeleri, aveada yeni proje, güney afrika, proje yarışması


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık