IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2010, 00:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turkcell Gold paket yenilendi!




Turkcell Gold Paket ile ayda KDV ve ÖİV dahil 89 TL’ye her yöne dilediğinizce konuşun, ayrıcalıklı müşteri hizmetlerinden faydalanın!

Genel

Turkcell Gold Paket’e geçin, avantaj ve ayrıcalıklardan yararlanmaya başlayın. Gold Paket ile ilgili detaylar için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Size özel 0532 7587878 nolu Turkcell Gold Müşteri Hizmetleri’den dilediğiniz an sıra beklemeden ayrıcalıklı hizmet alın.
Gold paketin avantajlarından faydalanmak için tek yapmanız gereken, GOLD yazıp 7010‘ a göndermek.

Ücretlendirme
Turkcell Gold Paket alın, KDV ve ÖİV dahil 89 TL’ye Turkcell’lilerle 5.000 dakika, diğer yönlerle TAM 1.000 dakika dilediğinizce konuşun!

Gold Paket alan abonelerin tarifesi Herkesle olur ve bu tarife üzerinden ücretlendirilir. Kampanya kapsamındaki dakikaların aşımları yine Herkesle tarifesi üzerinden ücretlendirilir.Herkesle tarifesi ücretleri için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].

Kampanya bireysel faturalılar için geçerlidir.Gold paketin avantajlarından faydalanmak için GOLD yazıp 7010‘ a gönderebilirsiniz ya da [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘den yapabilirsiniz. Turkcell Gold üyeliğiniz, başvurunuzu takip eden ilk fatura döneminizden itibaren başlayacaktır.

Kullanım Şartı

Turkcell GOLD Paket avantajlarından faydalanabilmek için Gold Paket veya ALO 480 paketlerinden birine sahip olunması gerekir.
Turkcell Gold Paketine Alo 480+480 paketiyle de sahip olunabilir. Alo 480 Paket ücretleri için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kampanya Dakikaları

Gold Paket ile ilgili detaylar için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].

Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır.

444′lü Numaralar

Başına sabit alan kodunu koyarak (0212 444 gibi) yapılan 444’lü müşteri hizmetleri aramaları paket dakikaları kapsamında ücretlendirilirken, herhangi bir sabit alan kodu koymadan yapılan 444’lü müşteri hizmetleri aramaları paket kapsamında değildir.

Turkcell müşteri hizmetleri aramalarında başına sabit alan kodu konulduğunda (0212 4440532 gibi) arama paket dakikaları kapsamında ücretlendirilirken, başına herhangi bir sabit alan kodu koymadan yapılan aramalar KDV ve ÖİV dahil 40 Kuruş olarak ücretlendirilmektedir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gold, paket, turkcell, yenilendi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YeniLendi. UseR Hey Sen! Beni Tanıyor Musun? 8 23 Temmuz 2006 21:10