IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Nisan 2010, 12:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turkcell Blackberry Kampanyası




Aylık BIS (BlackBerry Internet Service) abonelik ücreti bireysel hat sahibi abonelerimiz için KDV ve ÖİV dahil olmak üzere şu şekildedir:

Faturalı Hazırkartlı
Mega 42,15 TL / Ay 45 TL / Ay
Standart 24,95 TL* / Ay

Faturalı hatta sahip abonelerimiz için Mega tarife ve kontratlı BlackBerry teklifleri için ücretlendirme kısmında belirtilen fiyatlar, cihaz üzerinden yurtiçinde gerçekleştirilen ve tüm apnleri kapsayan GPRS kullanımları için geçerlidir. (wap ve internet apnleri Mega pakete dahildir).
Hazırkart abonelerimiz için Mega Paket kısmında belirtilen fiyatlar sadece BlackBerry apn üzerinden yapılan işlemleri kapsar. Wap ve internet apnleri kendi tarifeleri üzerinden ayrıca ücretlendirilir.
BlackBerry Mega Paket, aylık 4 GB kullanımı içerir. Bir fatura dönemi içinde kullanılmayan data miktarı bir sonraki aya devretmez. Bu miktarın üzerindeki kullanımlar, 0,000049 TL/KB'dan ücretlendirilir (Tüm vergiler dahil) .
Aylık Mega ve Standart paketler, talebiniz doğrultusunda hattınıza hemen tanımlanır ve pakete abone olunan ve/veya paket aboneliği iptal edilen aylarda, abonelik/iptal gününden bağımsız olarak aylık ücret faturanıza tam olarak yansıtılır.
*Standart tarife aylık 2 MB kullanım içerir. Standart tarifede wap ve internet apn kullanımları, ilgili tarifeler üzerinden ayrıca ücretlendirilir. BlackBerry standart tarife kullanıcıları için, BlackBerry bilgisayara bağlanarak modem olarak kullanıldığında standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Bir fatura dönemi içinde kullanılmayan data miktarı bir sonraki aya devretmez. Bu miktarın üzerindeki kullanımlar, 0,000049 TL/KB'dan ücretlendirilir (Tüm vergiler dahil) .
** Haftada 11,25 TL düşülmesi şeklinde gerçekleşir.

Kontratlı tekliflerimiz ekteki gibidir: Turkcell-BlackBerry Modeli Kampanya Paketi Turkcell-BlackBerry Kullanımı Aylık Tüm Vergiler Dahil Toplam Fiyat
BlackBerry 8220 24 aylık cihazlı Mega 49 TL
BlackBerry BOLD (9000) 18 aylık cihazlı 102 TL
BlackBerry 8520 24 aylık cihazlı 59 TL
Yeni BlackBerry BOLD (9700) 18 aylık cihazlı Mega +Haftasonu * 99 TL
24 aylık cihazlı 83 TL
12 aylık cihazsız Mega 30 TL
*BlackBerry Bold 9700 modelinin aylık taksitlerine 4GB Mega Paket'e ek olarak kontrat süresi boyunca haftasonları tüm Turkcell'lilerle konuşma ve mesajlaşma da dahildir. Haftasonu konuşma ve mesajlaşma, yurtiçinde Turkcell'lilerle aylık toplam 64 saat konuşma ve 1.000 SMS'le sınırlıdır. Her fatura döneminde dakika ve SMS hakları baştan tanımlanır, bir sonraki aya devretmez.


Taahhütnamede belirtilen yükümlülüklere kısmen veya tamamen aykırı davranılması ve/veya faturaların ödenmemesi, kampanya iptali, hattın iptali, devri ve hattınızı devretmeniz/başka bir operatöre taşıma durumlarında cayma bedeli yansır. Söz konusu aykırılığın gerçekleştiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken kalan vergiler dahil taksit tutarları toplamı cezai şart olarak ilgili hatta Turkcell Hizmet Faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
blackberry, kampanyası, turkcell


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Turkcell, BlackBerry Curve 9360'ı sundu! Deep Turkcell 0 25 Ocak 2012 18:11
Turkcell BlackBerry Bold 9900 Kampanyası Deep Turkcell 0 15 Kasım 2011 19:50
Yeni blackberry bold 9900 türkiye'de ilk kez turkcell'de Caddeci Bilim Dünyasından Son Haberler 0 11 Eylül 2011 06:35
Turkcell Blackberry Curve 8520 Kampanyası Deep Turkcell 0 09 Temmuz 2011 19:51
Turkcell'den BlackBerry Curve Slipknot Turkcell 0 17 Eylül 2010 00:59