IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Nisan 2010, 13:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turkcell akademİ’ye abd’den bÜyÜk ÖdÜl




Çalışanlarına sağladığı eğitim fırsatları konusunda uzmanlaşan şirketlerin ödüllendirildiği yarışmada Turkcell Akademi, “Öğrenim Teknolojileri” dalında ödül alarak Türkiye’de bu alanda ödül alan ilk firma oldu.



Şirket içi eğitimler konusunda dünyanın en köklü oluşumlarından biri kabul edilen Corporate University Xchange, bu sene 11.’si verilen The CorpU Mükemmeliyet ve Yaratıcılık Ödülleri’nde (The CorpU Awards for Excellence and Innovation) Turkcell Akademi’yi, “Öğrenim Teknolojileri” (Learning Technologies) dalında ödüllendirdi. Ödül töreni, Pennsylvania Üniversitesi’nin Philadelphia kampusünde Küresel Liderlik Konferansı sırasında (The Global Leadership Congress) gerçekleşti.
Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu İşçi Sezen, törende yaptığı konuşmada, “Turkcell olarak insana ve çalışanımıza yatırım yapıp iş sonuçlarında fark yaratacağımıza inanıyoruz. Teknoloji ve iletişimde liderliğimizin yanı sıra kendimizi bir ‘okul şirket’ olarak görüyoruz. Çalışanlarımıza sunduğumuz eğitim modelleri ile bugün burada bu ödülü alıyor olmaktan ötürü çok gururluyuz. Aldığımız exellence-mükemmeliyet ödülü ile bu alanda dünyanın en iyisi olduğumuzu kanıtladık” dedi.
“Sanayi-üniversite İşbirliği”, “Liderlik Gelişimi”, “Ortaklar arası Uyum”, “En İyi İşbirliği”, “Ölçüm”, “Pazarlama”, “Lansman” ve “Öğrenim Teknolojileri” olmak üzere 8 dalda verilen ödüllerde, Turkcell Akademi’nin ödül aldığı dalda daha önce Intel, MasterCard gibi dünyaca ünlü firmalar ödül almıştı.
The CorpU Mükemmelliyet ve Yaratıcılık Ödülleri, şirketlerin şirket içi eğitim ve yetenek programlarını değerlendiren köklü ve tarafsız bir organizasyon. Johnson & Johnson, Hitachi Data Systems, Shell Oil, UPS, Symantec gibi prestijli firmaların yetkililerinden oluşan bağımsız jüri kurulu, şirketlerin ve kamu kuruluşlarının çalışan performansını artırmak için uygulamaya koydukları eğitim programlarını araştırarak en iyileri ödüllendiriyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
abd’den, akademİ’ye, bÜyÜk, turkcell, Ödül


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnovasyonda büyük ödül Turkcell'in! Deep Turkcell 0 19 Aralık 2011 22:43
Financial Times’tan Türkiye’ye büyük övgü Feronia Haber Arşivi 0 15 Haziran 2010 16:15
Turkcell İletişim Merkezleri’nde Sanyo “3’ü bir arada Fırsat Paketleri” MT EkoL Turkcell 0 30 Aralık 2009 01:42
Aras Kargo’dan Turkcell’lilere özel MT EkoL Turkcell 0 24 Aralık 2009 15:05