IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Nisan 2010, 13:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turkcell Yönetim Takımı




Süreyya Ciliv - Genel Müdür
Süreyya Ciliv 1958 yılında, Zonguldak'ta dünyaya gelmiştir. 1977'de üniversite eğitimi almak üzere ABD'ye gitmiştir. 1981'de Michigan Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerini bitirmiştir. 1983 yılında ise Harvard Üniversitesi'nden MBA derecesini almıştır. Profesyonel hayata ilk adımını Massachusetts eyaletindeki Metagraphics Company'de Yazılım Geliştirme Mühendisi olarak atmıştır. Daha sonra aynı şirkette Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörlüğü'ne terfi etmiştir.
Süreyya Ciliv 1987 yılında Novasoft Systems şirketini kurmuştur. Takip eden on yıl içerisinde bu şirkette Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı pozisyonlarında bulunmuştur. Ciliv 1997 senesinde Türkiye'ye Microsoft Ülke Müdürü olarak dönmüştür. 2000 yılında şirketin Amerika'daki merkezine atanan Ciliv, 2007 yılına kadar Microsoft Global Satış, Pazarlama ve Servisler Grubu'nda üst düzey yönetici olarak çeşitli görevler üstlenmiştir. Süreyya Ciliv, Ocak 2007'den bu yana Turkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell'in Genel Müdürü olarak çalışmaktadır.
Serkan Okandan - Genel Müdür Yardımcısı / Finans
Profesyonel iş hayatına 1992 yılında PriceWaterhouseCoopers'da başlayan Serkan Okandan, daha sonra DHL ve Frito Lay'de Finansal Kontrolör olarak görev yapmıştır. 1999 yılında Turkcell'e katılan Okandan, 2001 yılına kadar İş Kontrol Bölüm Başkanlığı görevini üstlendi. Okandan, Finans'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'na atanmadan önce, Finansal Kontrol ve Raporlama Bölüm Başkanı olarak çalışmaktaydı.

İlter Terzioğlu - Genel Müdür Yardımcısı / Şebeke Operasyonları
İlter Terzioğlu 2003 yılında Turkcell'e katıldı. Turkcell'e katılmadan önce Show TV ve Superonline'da Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 1994 - 2002 yılları arasında Ericsson Türkiye A.Ş.'de çalışan Terzioğlu, 1998 yılından itibaren Ericsson Türkiye A.Ş.'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Terzioğlu, Şebeke Operasyonları ve Regulasyonlar Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmadan önce, Turkcell'de İş Stratejileri, Regulasyon ve Risk Konsolidasyonu Bölüm Başkanı olarak çalışmaktaydı.

Cenk Bayrakdar - Genel Müdür Yardımcısı / Ürün ve Servis Yönetimi
Cenk Bayrakdar 2002 yılında Turkcell'e katıldı. Profesyonel iş hayatına Arçelik'te başlayan Cenk Bayrakdar, Arçelik'teki IT ve Üretim Takımı Yöneticiliklerinin ardından, 2001- 2002 yılları arasında Corbuss'da İş Geliştirme Koordinatörü olarak ve 2002-2003 yıllarında Turkcell'de İş Geliştirme Yöneticisi olarak görev aldı. Bayrakdar, Ürün ve Servis Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmadan önce, Turkcell'de İçerik Servisleri ve İş Ortakları Bölüm Başkanı olarak çalışmaktaydı.

İlker Kuruöz - Genel Müdür Yardımcısı / Bilgi ve İletişim Teknojileri
İlker Kuruöz, 2006'da Turkcell'e katıldı. Profesyonel iş hayatına 1994'de ABT'de başlayan Kuruöz, NCR'da Sistem Danışmanı, Garanti Teknoloji'de Bölüm Müdürü ve Accenture'da Kıdemli Müdür olarak çalıştı. Eylül 2009'da Bilgi ve İletişim Teknolojileri'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmadan önce İş ve Teknik Çözümler Bölüm Yöneticisi olarak görev yaptı. İlker Kuruöz 1992'de Bilkent Üniversitesi Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği bölümünden mezun oldu, yüksek lisans eğitimini de 1994 yılında aynı üniversitede tamamladı.

Selen Kocabaş - Genel Müdür Yardımcısı / İş Destek
Selen Kocabaş Turkcell ailesine 2003 yılında katılmıştır. İnsan kaynakları, Satın Alma ve Kontrat Yönetimi ve İdari İşler Bölümlerinden sorumlu İş Destek Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir. Profesyonel iş hayatına Koç Holding'de management trainee olarak başlayan Kocabaş, Arçelik'te İnsan Kaynakları Uzmanı olarak çalışmış, daha sonra 5 yıl boyunca Marshall'da İnsan Kaynakları Koordinasyon Şefi, ardından 4 yıl DanoneSA'da Su ve Süt şirketlerinin kurulması, yapının oluşturulması ve doğru insan kaynaklarıyla yönetilmesi konularında İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalıştı. Selen Kocabaş, İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümü mezunudur. Marmara Üniversitesi'nde İnsan Kaynakları Yönetimi üzerine lisansüstü eğitimini tamamlamıştır.

Lale Saral Develioğlu - Genel Müdür Yardımcısı / Pazarlama
Profesyonel iş hayatına 1992'de Unilever'de başlayan Lale Saral Develioğlu, aynı şirkette pazarlama konusunda birçok marka, pozisyon ve ülke gruplarında görev aldı, 1998-2003 yılları arasında Unilever Gıda'da Pazarlama Müdürü olarak çalıştı. Aralık 2003'de Turkcell'e katılan Lale Saral Develioğlu, Haziran 2006'da Turkcell Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanmadan önce, Pazarlama Direktörlüğü görevini yürütmekteydi.

Emre Sayın -Genel Müdür Yardımcısı / Kurumsal Müşteriler Yönetimi
Emre Sayın, Aralık 2009 tarihinden itibaren Kurumsal Müşteriler Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. 2005 yılında Evyap Pazarlama ve Tic. A.Ş.'de Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, 2002 – 2005 yılları arasında Kodak A.Ş.'de Genel Müdür olarak görev almıştır. 1999 – 2002 yılları arasında Microsoft Türkiye'de Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı, 1992 – 1999 yılları arasında ise Unilever'de Ticari Pazarlama, Kategori Yönetimi ve Pazarlama Yöneticiliği yapmıştır. Emre Sayın, 1990 – 1992 yılları arasında Rutgers Üniversitesi Endüstri ve Sistem Mühendisliği Yüksek Lisansını tamamlamış, 1990 yıllında da Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden Mezun olmuştur. Sayın, Turkcell’de Kurumsal Müşteriler Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı görevinden önce, Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmekteydi.

Ekrem Yener - Genel Müdür Yardımcısı / Özel Projeler
Ekrem Yener, Turkcell’de Özel Projeler Genel Müdür Yardımcısı görevini sürdürmektedir. 1991- 1998 yılları arasında ise Aysu Dış Ticaret A.Ş. ve Digital Equipment A.Ş. de Satış Yöneticiliği görevlerini üstlenmiştir. 1998 yılında Microsoft Türkiye Ankara Bölge Yöneticisi olarak başladığı görevine, Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı, 2004-2007 yılları arasında İş ve Strateji Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı olarak devam etmiştir. Ekrem Yener, 2002 yılında Kellogg Üniversitesi'nde Üst Düzey Pazarlama Yönetimi, 1986 yılında ise UC Berkeley Üniversitesi'nde Materials Science konusunda Yüksek Lisanslarını tamamlamıştır. Yener, 1982 İTÜ Metalürji Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Turkcell’de mevcut pozisyonundan önce Kurumsal Müşteriler Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmüştür.
Tayfun Çataltepe - Genel Müdür Yardımcısı / Kurumsal Strateji ve Regülasyonlar
Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliğinden mezun olduktan sonra, Michigan Teknoloji Üniversitesinden Yüksek Lisans derecesini, California Üniversitesinden de Doktora derecesini almıştır. 1990-1998 yılları arasında Bell Laboratuarları'nda Araştırma ve Geliştirme Mühendisi, 1998-2003 arasında AT&Tde IP Network ve Servis Planlama projelerinin yönetimi görevlerini üstlenmiştir. 2003-2004 arasında Aycell Teknik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı, 2004-2006 arasında AVEA Şebeke Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Çataltepe, daha sonra Ernst& Young şirketinde Birleşme ve Satın alma Sonrası Kurumsal Entegrasyon Servisleri Avrupa Telekom Sektör Sorumluluğu görevini yürütmüştür. 2007 yılından beri Turkcell'de Genel Müdür yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Koray Öztürkler - Genel Müdür Yardımcısı / Kurumsal İletişim ve İlişkiler
Kurumsal İletişim ve İlişkilerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, MBA, İşletme Yüksek Lisansını, 1990 yılında Mercer Üniversitesi'nden almıştır. Öztürkler, 1990-1994 yılları arasında A.B.D.'de Accenture Danışmanlık şirketinde Telekomünikasyon sektöründe danışmanlık, 1994-1998 yılları arasında Yapı Kredi Bankası'nda Değişim Programı Direktörlüğü yapmıştır. Turkcell ailesine 1998 yılında Yurtdışı İş Geliştirme Direktörü olarak katılan Öztürkler, 2002-2008 yılları arasında Yatırımcı İlişkileri'nden sorumlu Bölüm Başkanlığı görevini yürüttü.
Hulusi Acar - Genel Müdür Yardımcısı / Bireysel Satış
Hulusi Acar Turkcell ailesine 2000 yılında katılmıştır. 2009 Aralık ayından itibaren Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir. Galatasaray Lisesi ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü'nden 1995 yılında mezun olan Acar, THY ve Koçtaş Ticaret A.Ş.'de Satış alanında farklı pozisyonlarda çalışmıştır. Turkcell’de ise sırasıyla 2000-2004 yılları arasında Saha Satış Yöneticiliği, Marmara Bölge Koordinatörlüğü ve Türkiye Satış Müdürlüğü pozisyonlarında, Mart 2004-Kasım 2006 yılları arasında ise Astelit'te Satış ve Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Acar, Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna atanmadan önce Bireysel Satış bünyesinde Satış Yönetimi ve Toptan Satış - Distribütör Yönetimi Bölüm Başkanlığı görevlerini yürütmüştür.
Ümit Akın - Genel Müdür Yardımcısı/Hukuk İşleri
Ümit Akın, 2002'de Turkcell'e katıldı. Profesyonel iş hayatına 1996-2000 yılları arasında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuk Anabilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak başlayan Akın, kariyerine 2000-2001 yıllarında Ericsson İletişim Hizmetleri A.Ş.'de Avukat olarak devam etmiştir. Ümit Akın, Şubat 2010'da Hukuk İşleri'nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmadan önce Düzenleyici Hukuk İşleri Bölüm Başkanlığı görevini yürütmekteydi. Lisans eğitimini 1995 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk bölümünde, yüksek lisans eğitimini 1998 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku bölümünde tamamlayan Akın, aynı bölümde doktora eğitimine devam etmektedir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
takımı, turkcell, yönetim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık