IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2010, 13:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mobil interneti katladı!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Turkcell'in mobil internette fırsat eşitliği sunmak amacı ve "Herkese akıllı telefon" sloganıyla satışa sunduğu Turkcell T10 kısa sürede tüketicilerin gözdesi oldu.

Hayata Turkcell T10 ile her an, daha fazla bağlanmayı tercih eden Turkcell'liler kısa sürede cepten internete 10 kat daha fazla girmeye başladı. Turkcell T10'nda hazır olarak gelen hayatı kolaylaştıran, eğlendiren uygulamaların kullanım oranı da yüzde 87'yi buldu.

En çok tercih edilen uygulama ise Turkcell MobilTV oldu. Turkcell T10 sahipleri cepten haftada ortalama 45 dakika TV seyretti, sevdikleri dizileri, programları kaçırmadı. Her 4 Turkcell T10 kullanıcısından biri de gncPlay uygulaması üzerinden her gün Turkcell 3G hızıyla her an her yerden müzik dinledi. Ayrıca her 3 Turkcell T10 kullanıcısından ikisi tek bir tıkla ulaşılabilen Türkiye'nin en büyük uygulama dükkanı Turkcell Uygulamalar'dan farklı ihtiyaçlarına yönelik uygulamalar indirdi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Turkcell T10'un gördüğü ilgiyi değerlendiren Turkcell Ürün ve Servis Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar, "Akıllı telefonlar bugün bilgiye erişimde fırsat eşitliği adına paha biçilmez bir rol oynuyor. Biz, mobiliteyle yaratılacak fırsat eşitliğini Türkiye için kendi sosyal sorumluluk alanımızda görüyor ve akıllı telefonda olan tüm özelliklere sahip Turkcell T10 ile çok önemli bir ihtiyaca cevap verdiğimizi düşünüyoruz. Turkcell'e özgü uygulamalar ve en popüler internet sitelerine tek tıkla erişim gibi özelliklerle zenginleştirdiğimiz Turkcell T10 ile en iyi mobil internet deneyimini sunmayı hedeflemiştik. Müşterilerimizin Turkcell T10'un yeteneklerinden sonuna kadar yararlanmaları, mobil internet ve uygulamalara büyük ilgi göstermeleri koyduğumuz hedefin ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. Turkcell olarak müşterilerimizin her an her yerden hayata daha fazla bağlanmaları için en iyi mobil internet deneyimini ve en yenilikçi servisleri sunmaya devam edeceğiz" dedi.

3G hızında mobil interneti, cepten TV izleme servisi, şık tasarımı, dokunmatik ekranı, özel Turkcell uygulamaları ve uygun fiyatıyla büyük beğeni toplayan Turkcell T10, interneti ve 60 saat cepten TV izlemeyi sağlayan Mobil TV servisi ile birlikte ayda sadece 29 TL'ye Turkcell'lilerle buluşuyor.

Bir akıllı telefondan beklenen tüm özellikleri içinde barındıran Turkcell T10; Android 2.1 işletim sistemi, 3G HSDPA şebekeleri için destek, 240x320 pixel / 2,8 inç boyutunda dokunmatik ekran, özel ekran kalemi, 3.2 megapiksel flaşlı kamera, mp3 çalar, Push e-posta özelliği, GPS, Wi-Fi, Pusula, USB ve Java uygulama desteğine sahip. Kullanım kolaylığı sağlayan menüsü ve çekici tasarımıyla dikkat çeken Turkcell T10, gelişmiş bir mobil internet deneyimi ile hayata her an bağlı olmayı sağlıyor.
Kaynak : Chip.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 14 Aralık 2010, 11:53   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mobil interneti katladı!




Yegenim bile Vın alak diyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
interneti, katladı, mobil


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rakibini ikiye katladı hAte Haber Arşivi 0 02 Ekim 2014 09:36
Ücretini 10'a katladı Zen Haber Arşivi 0 25 Ekim 2012 11:46
Google ikiye katladı! Slipknot Arama Motorları Haberleri 0 23 Eylül 2010 20:14