IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Kasım 2011, 03:29   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turkcell T20 Maxiphone




Kendi markası ile çıkardığı ilk telefonu Turkcell T10 ve T20 ile büyük başarı yakalayan Turkcell, yeni akıllı telefonu Turkcell T20 Maxiphone ile cep telefonu piyasasında yeni bir dönemin kapılarını açıyor. Daha akıllı, daha sosyal, daha eğlenceli, daha güvenli özellikleri ve fark yaratan uygulamalarıyla Turkcell T20 Maxiphone bir akıllı telefondan beklenen tüm özellikleri içinde barındırıyor. Android işletim sistemi en son versiyon (2.3.3) ile gelen Turkcell T20 Maxiphone, dahili Yakın Alan İletişim (NFC) özelliğiyle de dünyada bir ilke imza atıyor. Turkcell T20 Maxiphone aynı zamanda kimlik kartı, bilet, köprü ve otoyollardan geçiş kartı olarak da kullanılabilecek.
Turkcell T20 Maxiphone
Huawei işbirliği ile üretilen Turkcell T20 Maxiphone, 3G HSDPA (7.2 Mbps) şebekeleri için destek, 3,5 inç boyutunda 320×480 (HVGA) çözünürlüklü kapasitif hassas dokunmatik ekran, 5 megapiksel kamera, --- çalar, Push e-posta özelliği, GPS, Wi-Fi, Pusula ve 4 GB MicroSD harici hafıza gibi özelliklere sahip. Ayrıca özel olarak geliştirilen Turkcell Cep-T Cüzdan arayüzü ile kartların yönetimi ve kontrolü tamamen kullanıcıda olacak, fiziksel kartlar ile gerçek zamanlı olarak takip edilemeyen son ödemelerin gösterilmesi, toplam kazanılan puanlar, bakiye görüntüleme gibi işlemleri yapmak mümkün olacak.
T20 Maxiphone
Turkcell T20 Maxiphone renkli uygulamalarıyla sosyal ağlardan kopamayanların gözdesi olmaya aday. Turkcell tarafından geliştirilen Rehber Plus sosyal ağlardaki kontakları telefon rehberindeki kontaklar ile kolayca birbirine eşleştiriyor. Bu sayede uygulama içindeki Facebook, Twitter gibi sosyal ağ menüsünden seçilen sosyal ağlardaki durum, resim, yer ve diğer paylaşımlar anında telefonun ana ekranından takip edilebiliyor.
Maxiphone
Tüm dünyada fenomen haline gelen Angry Birds oyunu Turkcell T20 Maxiphone'da ücretsiz ve önyüklü olarak geliyor. Turkcell desteğinde sunulan Kelime Avı oyunu da T20 Maxiphone kullanıcılarının vazgeçemeyeceği uygulamalardan biri olmaya aday. Tüm bu özelliklerle yetinmeyenler Turkcell'in uygulama dükkanı T-Market'teki T20 Maxiphone'a uyumlu 1300 uygulama arasından istediğini telefonuna yükleyebiliyor. Dileyenler yine önyüklü olarak gelen Android Market'e bağlanarak 150 binden f azla bedava uygulama ile telefonunu daha da zenginleştirme imkanına sahip.
Turkcell T20 Maxiphone özellikleri
• Android 2.3.3 İşletim Sistemi
• 3G (HSDPA 7.2 Mbps; HSUPA 5.76 Mbps)
• 3,5 inç Hassas Dokunmatik Ekran
• Dijital Pusula ve AGPS
• 4 GB Hafıza Kartı
• 5 megapiksel kamera
• DLNA ile TV'ye Kablosuz Bağlantı
• Rehber Plus ile Facebook, Twitter gibi internet hesaplarına hızlı erişim
• Wi-Fi Hotspot
• Android markette 100 binden fazla bedava uygulama
• Siyah ve beyaz renk seçenekleri

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
maxiphone, t20, turkcell


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Turkcell 3G MultiVINN Yunus Turkcell 0 26 Şubat 2011 15:51
Turkcell 5TL'ye 100 TL Yunus Turkcell 0 07 Ocak 2011 14:29
Turkcell Fake Mazhochist Güvenlik Açıkları 19 16 Mayıs 2005 14:35