IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Kasım 2011, 03:36   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Huawei Ideos X5




Türkiye’de ilk defa Turkcell İletişim Merkezleri’nde. Huawei, Akıl küpü İdeos X5’i Türkiye’de ilk defa Turkcell İletişim Merkezleri’nde tüketicilerin beğenisine sunuyor. Üstelik İdeos X5, Turkcell aboneleri için 36 TL x 24 ay ödeme kolaylığı ve ayda 250MB bedava internet avantajıyla satışa çıkıyor. Huawei, diğer modeli İdeos’u ise 27 TL x 24 ay gibi ulaşılabilir fiyatı ve aylık 250MB internet hediyesi ile cep telefonu yerine herkese akıllı telefon sloganıyla satışa sunuyor.
Huawei Ideos X5
Huawei'nin Google işbirliğiyle ürettiği dünyanın ilk hesaplı ve ulaşılabilir HSDPA Android 2.2 akıllı telefon modeli İdeos'la, Cep telefonu yerine herkese Android akıllı telefon öneren Huawei'nin Genel Müdürü Philip Zhihui Liang, Huawei'nin 2011'de 10 Milyon Kulübü"nü hedeflediğini vurgulayarak, şöyle konuştu: "Piyasaya sürdüğümüz İdeos ürün ailesi 2011'in ilk çeyreğinde büyük başarıya ulaştı ve dünya çapında 2.3 milyon birim akıllı telefon sevk edildi. Biz 2011 yılında akıllı telefon payının hızla artacağını düşünüyoruz. Bu çerçevede, Turkcell ve KVK ile başlattığımız bu işbirliğinden çok memnunuz. Geniş kitleleri ulaşılabilir, hesaplı akıllı telefonlarla buluşturarak Türkiye'de rakiplerimizden farklılaşacağız. Hayat Onunla Kolay, sloganıyla tüketicilere gelişmiş ürün portföyümüzü ulaştıracağız."
Huawei Türkiye Cihaz Yönetimi Pazarlama Direktörü Bilgin Demir de Türkiye'deki satış adetlerini yükselterek pazar payında aktif rol alan bir marka olmayı hedeflediklerini söyledi. Demir sözlerini şöyle sürdürdü: "Küresel ölçekte giderek büyüyen Huawei akıllı telefon satış rakamlarına, Huawei İdeos ailesinin Türkiye'de yakalayacağı başarı ile katkıda bulunacağımıza inanıyoruz. Türkiye'de Huawei cihaz yönetimi olarak yıl sonuna kadar ürettiğimiz ve Türkiye'ye getirdiğimiz tüm akıllı telefon adediyle pazar payında ilk 3'ü yakalamayı hedefliyoruz. Türkiye'deki lansmanımız sonrası Orta Asya ve Kafkasya bölgemizde de farklı operatörler ile İdeos ürün ailesini tüketicilerin beğenisine sunuyor olacağız."
Google'un mobil internet stratejisi ile bağlantılı heyecan verici uygulamaları ile yüksek kalitedeki donanım ve yazılımını fiyat/ performans oranıyla birleştirerek "giriş seviyesi" kavramını yeniden tanımlayan IDEOS ailesinin en küçüğü en önemli özellikleri arasında hızı ve güçlü hafızası yer alıyor. Kullanıcıya kullanım rahatlığı ve yüksek performans sağlayan IDEOS X5 ise, flash desteği ile mükemmel bir tarayıcı deneyimi yaşatırken, ekran ve işlemcisi sayesinde oyun programlarında da üst seviyeye konumlanıyor.
Huawei IDEOS X5; "Hayat onunla Kolay" sloganı ile kullanıcılarına IDEOS'un sahip olduğu tüm üstün özelliklere ek olarak 3.8" ekranı, Flash ve multi-touch özelliği ile benzersiz bir Internet deneyimi yaşatıyor. 5MP 720dp HD kamerası ile de IDEOS X5 unutulmaz anları, sevdiklerinizin -----larını anında görüntülemenize ve paylaşmanıza olanak sağlıyor. IDEOS X5 GPS ve navigasyon özelliği ile de aradığınız adreslere, yol tariflerine çok daha kolay ve hızlı ulaşmanızı sağlamaktadır.
IDEOS ürün ailesinin en küçüğü mor, mavi ve sarı renkleri ile de kullanıcılara şık, zarif ve cazip alternatifler sunuyor. "Yeşil teknoloji" uygulamaları ile ödül alan Huawei, her ürününde olduğu gibi IDEOS ailesinde de doğa ile uyumlu cihazlar üretiyor.
Huawei Ideos X5 fiyatı
Huawei İdeos ürün ailesine KVK ile anlaşmalı Turkcell bayilerinde ise Yapı Kredi, İş Bankası, Finansbank, Akbank, Garanti Bankası, HSBC ve Citibank kartlarına peşin fiyatına 9 aya varan taksitlerle sahip olmak mümkün.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
huawei, ideos, x5


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık