IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2011, 02:24   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turkcell'den Akıllı Kadınlar Kulübü'ne özel fırsatlar!




Turkcell, Akıllı Kadınlar Kulübü ile kendine ve evine bakmayı bilen tüm ev hanımlarına ayrıcalıklı bir dünya sunuyor. Üye sayısı 950 bine ulaşan Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü sayesinde ev hanımları, hem ekonomik konuşma fırsatlarını yakalıyor hem de çeşitli kampanya ve marka iş birliklerinden faydalanabiliyorlar. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, Akıllı Kadınlar Kulübü'nün sektörde ev hanımlarına özel olarak hazırlanan ilk program olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Akıllı Kadınlar Kulübü, ev hanımlarının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda her geçen gün daha da zengin bir içeriğe kavuşuyor. Turkcell'li ev hanımlarının hayatını kolaylaştıracak, aile bütçelerine katkıda bulunacak tekliflerimizin yanında dönem dönem yaptığımız kampanya ve sürprizlerimizle kulübümüzü benzeri olmayan bir avantajlar dünyası haline getirdik. Daha ilk haftadan 300 bine ulaşan üye sayımız şu anda 1 milyon sınırını zorluyor. Bu da programa "Akıllı Kadınlar Kulübü" adını vermekte ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koyuyor. Biz bu kulübün sunduğu olanakları ev hanımlarının çok kısa sürede fark edeceğinden emindik, öyle de oldu. Ev hanımlarımız son derece bilinçli ve Turkcell ile yaşayacakları ayrıcalığın farkındalar. Üye olan tüm 'Akıllı Kadınlar'a teşekkür ediyor, henüz haberdar olmayan ev hanımlarımızı arkadaşlarıyla beraber kulübümüze davet ediyoruz." Akıllı Kadınlar Kulübü'ne üye olmak isteyen Turkcell'li ev hanımlarının tek yapması gereken, KADIN yazıp 2222'ye ücretsiz mesaj göndermek.
Akıllı Kadınlar Kulübü'nden ev hanımlarına özel teklifler
Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü üyeleri, kulübe özel konuşma ve cihaz kampanyalarından, güzellikten sağlığa, pratik bilgilerden burçlara uzanan özel servislerden, evde ve mutfakta tasarruf sağlayan ayrıcalıklı indirim fırsatlarından yararlanabiliyorlar.
Arkadaşını Getir Kampanyası: Akıllı Kadınlar Kulübü üyeleri ve TURKCELL'e numarasını taşıyan arkadaşlarına, her yöne 100 dakika hediye ediliyor. Kulüp üyelerinin 23 Kasım 2011'e kadar geçerli olacak kampanyaya katılmak için ONERHANIM yazıp boşluk bıraktıktan sonra önerdikleri arkadaşlarının cep telefonu numarasını yazarak 2222'ye göndermeleri yeterli.
Haftada Bir Gün 1 TL: Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü üyeleri, ayda yalnızca 4 TL ödeyerek her hafta bir gün geçerli, tam 4000 dakika gönüllerince konuşabilecekler. Bu olanaktan faydalanmak için BIRGUN yazıp 2222'ye göndermek gerekiyor.
Kulüp üyelerine evde ve mutfakta %60'a varan indirimler: Turkcell, ev hanımları için beğenilen markalarla anlaşarak Akıllı Kadınlar Kulübü üyelerinin özellikle ev ve mutfak ihtiyaclarında önemli ölçüde tasarruf etmesini sağlıyor. Ev dekorasyonundan sağlık harcamalarına, kozmetikten mutfak aksesuarlarına kadar pek çok alanda indirimlerden faydalanmak, ihtiyaçlarını Turkcell'in akıllı alışveriş fırsatlarıyla karşılamak isteyen Akıllı Kadınlar üyelerinin, KADINSIFRE yazıp 2222'ye göndermeleri gerekiyor. İpragaz ev tüpleri, Akıllı Kadınlar Kulübü üyeleri için yalnızca 54,9 TL. Üstelik 75 dakika konuşma da hediye. Sipariş vermek için 444 47 72'yi aramak yeterli. Arçelik ve Beko'nun seçili ürünlerinde %35'e varan indirimler, English Home'un Wedding Set'lerinde %24 indirim, Migros ve Tansaş'larda ise Salı ve Perşembe günleri öğlen 12:00'ye kadar, 50 TL ve üzeri alışverişlerde %10 indirim fırsatları Turkcell Akıllı Kadınlar Kulübü üyelerini bekliyor.
Özel servisler: Hanımlar Dr. Mehmet Öz'ün sağlıklı yaşam tavsiyelerinin yanı sıra, Kadın Yaşam Paketi ile moda, kişisel bakım, yemek tarifleri ve püf noktaları gibi hayatlarını kolaylaştıracak ve renklendirecek bilgilere de sahip olabilecek. Dileyen hanımlar, yine ücretsiz olarak hamilelik ve anne-çocuk sağlığı konularında tavsiyeler ve yararlı bilgileri alabilecekler.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akä±llä±, ã¶zel, fä±rsatlar, kadınlar, kulã¼bã¼ne, turkcellden, özel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Onur Air'den sevgililere özel fırsatlar Chelt Havacılık Haberleri 0 09 Şubat 2011 14:29
THY'den Amsterdam'a özel fırsatlar! Chelt Havacılık Haberleri 0 24 Ocak 2011 02:26
İF Kızlar Kulübü Özel Partisi yoSun Yalan Haber 3 30 Eylül 2010 17:56
Akıllı Kadınlar .. Hayal Ah Kadınlar 1 04 Temmuz 2010 23:38