IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2012, 12:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nil Karaibrahimgil "Kahramanını" Arıyor!




Nil Karaibrahimgil, GNL ve BKM organizasyonuyla, 09 Eylül Pazar akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da müzikseverlere eğlence dolu bir gece yaşatacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konsere He-Man, Batman, Pac-Man veya Mad Man gibi giyinerek gelen konuklar, Nil ile sahneye çıkma şansı yakalayacak ve gecenin kahramanı olacak!
Temmuz ayında çıkardığı beşinci -----ü, "Ben Buraya Çıplak Geldim" ile yine müziğin ayrık otu olduğunu gösteren Nil Karaibrahimgil, 09 Eylül Pazar akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da izleyicileriyle buluşuyor. New York'tan yeni bir ödülle dönerek Türkiye'yi gururlandıran Boğaziçi Caz Korosu eşliğinde sahne alacak olan Nil Karaibrahimgil, gece-gündüz prova yaparak konser alanı olarak son senesi olan Turkcell Kuruçeşme Arena'da hayranlarına unutulmaz bir sahne şovu sunacak. Sahne dekorunun en göz alıcı parçası olan "dev sürpriz" ise konukları gördüklerinde büyüleyecek.
Şarkıya uygun kıyafeti giyen gecenin kahramanı olacak!


-----ünde bahsettiği He-man, Bat-man, Pac-man ve Mad-men'lerle Kazablanka'ya kadar gidip geleceği ve gölgeleriyle savaşacağı eğlenceli sahne şovları sunacak olan Nil Karaibrahimgil, dünyada ilk kez bir ----- çıkmadan şarkıları duyuran kendi buluşu 'mini klipler'iyle Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesinde müzikal çeşitliliğin doruklarına uzanan unutulmayacak bir gece sunmaya hazırlanıyor. Nil Karaibrahimgil'in şarkılarından esinlenerek He-Man, Batman, Pac-Man veya Mad Man gibi giyinerek gelen konuklar, şarkıcı ile aynı sahneye çıkma şansı yakalayacak ve gecenin kahramanı olacak! Türkiye'de ve dünyada ilk kez ilginç bir şey denenecek olan gecede Nil Karaibrahimgil, seyirciler arasından Twitter aracılığı ile aldığı bir cümleyi sahnede canlı olarak besteleyerek müzikseverleriyle yepyeni bir şarkı paylaşacak.

__________________
be positive..


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arıyor, kahramanını, karaibrahimgil, nil, nil karaibrahimgil, turkcell haberleri, turkcell konserleri, turkcell reklmları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık