IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2012, 15:35   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye, Turkcell ile bayramlaştı




Türkiye, Turkcell ile bayramlaştı

Turkcell’liler, Kurban ve Cumhuriyet Bayramları’nı kapsayan 6 günde telefonlarını ellerinden bırakmadı. Çifte bayramda Turkcell’liler yaklaşık 1,6 milyar dakika konuştu, 1,5 milyarı
aşkın SMS ve 5,5 milyona yakın MMS gönderdi. Arife gününün de dahil olduğu 6 günlük süreçte Turkcell’lilerin kullandığı data miktarı ise 1 milyar megabaytı (MB) aştı. Ses, SMS ve data trafiğinde İstanbul birinci sırada yer aldı.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Arife günü ile Kurban ve Cumhuriyet Bayramları’nı kapsayan 24-30 Ekim tarihleri arasında rekor bir yoğunluk yaşadı. Turkcell’liler, sevdikleri ile bayramlaşmak için 6 gün boyunca 1,6 milyar dakika konuştu. Çifte bayramda en çok konuşan ilk 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Adana, Diyarbakır, Mersin, Hatay ve Kocaeli oldu.


Turkcell’liler 6 günlük süreçte cepten 1,5 milyarın üzerinde kısa mesaj (SMS) gönderdi. Aynı tarihlerde gönderilen görüntülü mesaj (MMS) sayısı ise 5,5 milyonu buldu.


Çifte bayramda internet trafiğinde de büyük yoğunluk gözlendi. Turkcell’liler bayram boyunca toplam 1 milyar megabaytın (MB) üzerinde veri kullandı. Veri kullanımının en yoğun olduğu ilk 10 il ise sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Muğla, Mersin, Kocaeli, Adana ve Hatay olarak gerçekleşti.


Yoğun iletişim trafiği, Turkcell şebekesinin gücü sayesinde hiçbir sorun yaşanmadan bayram sonuna kadar devam etti.


Çifte bayram coşkusu sınır tanımadı Turkcell’liler, bayram coşkusunu yurt dışındaki sevdikleriyle de paylaştı. 24-30 Ekim tarihleri arasında Türkiye’deki Turkcell şebekesinden yapılan yurt dışı aramalarda yaklaşık 8,5 milyon dakika konuşma gerçekleştirildi. Turkcell’lilerin en çok aradıkları ülke Almanya olurken ikinci sırayı Suudi Arabistan, üçüncü sırayı ise Bulgaristan aldı.


Bayramlaşma trafiği, Turkcell’in Almanya’daki grup şirketi Turkcell Europe’ta da yoğun olarak yaşandı. Almanya’da yaşayan Turkcell Europe müşterileri, 6 günlük tatilde yaklaşık 900 bin dakika konuştu. Turkcell Europe müşterilerinin en çok aradığı ilk 10 il sırasıyla, İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara, Hatay, Gaziantep, Bursa, Adana, Mersin, Trabzon oldu.


Kıbrıs’taki Turkcell’liler de, Kurban ve Cumhuriyet Bayramları’nı anavatana açtıkları telefonlarla kutladılar. KKTCELL aboneleri bayram boyunca yaklaşık 650 bin dakika konuştu ve en çok İstanbul, Hatay ve Ankara’daki yakınlarını aradılar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bayramlaştı, ile, turkcell, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cumhurbaşkanı Gül depremzedelerle bayramlaştı Feronia Haber Arşivi 0 06 Kasım 2011 13:53
Yeni blackberry bold 9900 türkiye'de ilk kez turkcell'de Caddeci Bilim Dünyasından Son Haberler 0 11 Eylül 2011 06:35