IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2012, 22:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bizim 3G vs Onların 4G




Turkcell'in Türkiye'deki 3G'si, ABD'li operatörlerin, ABD'deki 4G'sine karşı! İşte büyük kapışma...

Apple'ın kurucularından Steve Wozniak geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye geldiğinde, ağzından dökülen ilk cümle, "Türkiye'deki 3G, evimdeki 4G'den daha hızlı" olmuştu. Wozniak'ın bu sözleri üzerine yollara düştük ve ABD'de 4 mobil operatörün 4G hız testini yaptık. Testin sonuçları Wozniak'ı haklı çıkarırken, bir Türk olarak da göğsümüzü kabarttı. Çünkü, Türkiye'deki 3G hızı, ABD'nin 4G'sine fark attı.

CHIP ve PCNet ortak çalışması olan testte, hızlı 4G şebekesiyle övünen Amerikan operatörlerini kendi evlerinde test ederek 4G şebekelerinin durumunu kendi gözlerimizle gördük. Los Angeles, San Francisco, San Jose (Silikon Vadisi), Washington ve New York'ta gerçekleştirdiğimiz ölçümlerde, Amerika'nın dört mobil operatörü AT&T, T-Mobile, Sprint ve Verizon'ın 4G performanslarını canlı olarak görme şansımız oldu. Amerika'da gerçekleştirdiğimiz tüm ölçümler tamamen bağımsız olarak, Türkiye 3G Testi'ni gerçekleştiren PCnet Yayın Yönetmeni Erdal Kaplanseren tarafından hayata geçirildi.

Bilindiği üzere, ülkemizde 3G altyapısı Avrupa ve Amerika'dan sonra hayata geçti. Biz yayıncılar ve tüketiciler tarafından her ne kadar o dönemlerde pek hoş karşılanmasa da; bugün kullandığımız altyapının gücü işte bu geç başlamadan kaynaklanıyor. Ülkemizde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve Ulaştırma Bakanlığı'nın 3G ihale sürecinde de altını çizdiği şekilde, güncel teknolojik altyapının çok büyük avantajlarını elde ettik. Bugün ülkemizdeki mevcut 3G şebekelerinin net biçimde diğer ülkelerden teknolojik olarak üstün olduğunu deneyimlerimizle de görebiliyoruz.

Sizleri, Turkcell'in ülkemizde sunduğu 3G'nin bizlere sunduğu hızın, ABD'li operatörlerin 4G'sini nasıl ezdiğini ayrıntılı test sonuçları eşliğinde görmeye davet ediyoruz. Dev testimizi, A'dan Z'ye, CHIP Kasım sayısında bulacaksınız!

__________________
be positive..


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3g, 3g haberleri, 4g, 4g haberleri, bizim, onların, turkcell 4g, turkcell haberleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Onların da Facebook'u var! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 22 Ağustos 2010 17:18
Onların Günahı Ne? Burak Haber Arşivi 0 01 Şubat 2007 20:34