IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Aralık 2012, 17:06   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turkcell Paylaşımlı Internet Dönemini Başlattı




Turkcell Paylaşımlı Internet Dönemini Başlattı

Turkcell, tek paket ile cepten, tabletten ve bilgisayardan internete bağlanma dönemini başlattı

“Paylaşımlı VINN”, “Paylaşımlı VINN WiFi” ve “Paylaşımlı Tablet” paketlerinden birini satın alan Turkcell aboneleri, paket dahilindeki kotayı istedikleri hatlarla ortak kullanabiliyor. Aboneler bilgisayarlarından, tabletlerinden ya da cep telefonlarından internete girmek için ayrı paketlere ihtiyaç duymadıkları gibi kotalarını sevdikleri ile paylaşma fırsatı da buluyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, kaliteli ve hızlı internetin tadına varmak isteyenlere tek bir internet paketi satın alarak, paketin içeriğindeki kotayı paylaşımlı kullanma fırsatı sağlıyor. VINN, VINN WiFi ya da tablet seçeneklerinden birini de içeren paylaşımlı internet paketleri, ayda 29,90 TL’den başlayan tekliflerle tüketiciyle buluşuyor.
“VINN’ı içinde Paylaşımlı VINN”, “VINN WiFi’ı içinde Paylaşımlı VINN WiFi” ya da “Tableti içinde Paylaşımlı Tablet” paketlerinden birini alan Turkcell’liler, paketlerindeki kotayı aylık 9,90 TL karşılığında istedikleri hatlarla paylaşabiliyor. Kontrat süresince istediği üyeyi kotaya dahil edip çıkarma şansına sahip olan aboneler, çıkardıkları üyeler için herhangi bir cayma ücreti ödemiyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, en önemli trendlerden birinin mobil internet olduğu günümüzde müşterilerinin bu yeni dünyanın sunduğu nimetlerden faydalanması için en uygun koşulları sağlamak üzere ürünler geliştirdiklerini belirtti. Sayın, “VINN’ı, VINN WiFi’ı ya da tableti içinde seçeneklerle sunduğumuz paylaşımlı internet paketlerimiz ile abonelerimiz kotalarını internete bağlanmak için kullandıkları farklı cihazlar arasında paylaştırabiliyor. Yoğun internet kullanımı olmayan abonelerimiz ise, hayatlarını paylaştıkça güzelleştirmeyi tercih ederek kotalarından sevdiklerinin de yararlanmasını sağlayabiliyor” dedi.

Turkcell, seste de paketleri ortaklaştırıyor
Abonelerinin tüm iletişim ihtiyaçlarını en uygun koşullarda karşılamayı hedefleyen Turkcell, ses paketlerinde de ortak kullanım fırsatı sunuyor. Sabit hat yönüne 300 dakika ve Sabah 06.00’dan akşam 18.00’a kadar bedava 1.000 dakika içeren “Paylaşımlı Konuşma Paketi”, 14,90 TL’ye abonelerle buluşuyor. Faturalı abonelere yönelik paket, toplam üç faturalı abone tarafından ortak kullanılabiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başlattı, dönemini, internet, paylaşımlı, turkcell


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ergenlik Dönemini Kazasız Atlatın Zen Ergen Sağlığı 0 31 Ekim 2012 16:42
Paylaşımlı / Ortaklaşa Gıybet Kalemzede İslamiyet 0 25 Temmuz 2011 16:14
Menopoz dönemini rahat geçirin AngeLus Kadın Sağlığı 0 21 Ekim 2009 10:12