IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2013, 18:06   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turkcell Global Bilgi'den dünyada bir ilk




Turkcell Global Bilgi “ISO 22301-İş Sürekliliği Yönetim Sistemi” sertifikasını alan, dünyadaki ilk ve tek çağrı merkezi oldu

Turkcell Global Bilgi, uluslararası standartlar kuruluşu BSI (British Standarts Institute) tarafından verilen “ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi” sertifikası alan dünyadaki ilk ve tek çağrı merkezi oldu. Şimdiye kadar dünyada sadece 20 firmaya verilen bu özel sertifikayı Turkcell Global Bilgi; potansiyel riskler karşısında müşterilerinin çıkarlarını, itibarını, marka ve değer yaratma faaliyetlerini korumaya yönelik yüksek bir yönetim süreci standardına sahip olması dolayısıyla aldı.

Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini aldığı “ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi” sertifikası ile bir kez daha kanıtladı. Dünyaca ünlü belgelendirme kuruluşu BSI (British Standarts Institute) tarafından verilen bu sertifika ile Turkcell Global Bilgi, müşterilerine her koşulda kesintisiz hizmet güvencesi sunduğunu belgelemiş oldu.

Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan; “İş sürekliliği işimizin bir parçası”
Kuruldukları günden itibaren tüm çalışmalarını müşteri memnuniyeti odaklı yürüttüklerini vurgulayan Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan konuyla ilgili ; “Turkcell Global Bilgi olarak acil durumlara müdahale yetkinliğimizi ve iş sürekliliği kapasitemizi yüksek standartlara çıkarabilmek için uzun yıllar yoğun bir çalışma içerisinde olduk. Bu yöndeki çalışmalarımıza öncelikle kritik alanlardaki riskleri belirlemekle başladık ve daha sonra bu riskleri kabul edilebilir seviyelere getirmek için bir takım önlemler aldık. Ardından “Acil Durum Planları”, İş Sürekliliği Stratejileri” ve kritik faaliyetler için “İş Sürekliliği Planları” oluşturduk. Bu planların tatbikatlarını yaptık.

Tüm bu çalışmalar sonucunda iş sürekliliğini işimizin bir parçası haline getirdik ve dünyaca ünlü belgelendirme ve denetleme kuruluşu BSI de şirketimizi “ISO 22301”sertifikasına layık gördü. Hizmet kalitesini bu yüksek standartlı sertifika ile belgelendiren dünyadaki ilk çağrı merkezi olmak bizim için oldukça gurur verici. Bugüne kadar müşterilerimize kesintisiz hizmet sunabilmek için gösterdiğimiz yoğun çalışmaya aynı gayret ve sorumlulukla devam edeceğiz” dedi.

İş Sürekliliği Yönetim Sistemi hakkında

İş Sürekliliği Yönetim Sistemi bir kuruluşun sunduğu ürün ve hizmetleri kesintiye uğratacak deprem, yangın, sel, salgın hastalık, BT sistemlerinin çökmesi gibi etkisi çok yüksek tüm riskleri yönetmek için hazırlanmış bir gereklilikler dizisidir. Amacı acil durumlarda öncelikle insan hayatını korumak, iş sürekliliği kesintisi risklerini minimize etmek, kesinti durumlarında da, sistemin en kısa sürede tekrar hizmet verebilir hale gelmesini ve nihayetinde normal koşullara dönebilmesini sağlamaktır.

BSI (British Standarts Institute) hakkında
BSI British Standards, dünyanın ilk uluslararası standartlar kuruluşudur. Her boyuttaki ve sektördeki kuruluşlara, Avrupa ve uluslararası standart kurumlarına, ekonomik ve sosyal paydaşlara standartlar hazırlamaları konusunda yardım eder. BSI British Standards İngiliz, Avrupa ve uluslararası standartları kullanan üretim ve hizmet kuruluşları, iş dünyası, hükümetler ve tüketiciler ile birlikte çalışır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Temmuz 2014, 14:34   #2
2resim
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Turkcell Global Bilgi'den dünyada bir ilk




güzel yazı teşekkürler

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 26 Eylül 2014, 23:23   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Turkcell Global Bilgi'den dünyada bir ilk




Teşekkürler

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
bilgiden, bir, dünyada, global, ilk, turkcell


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Turkcell Global Bilgi yeni müşterileri ile büyümeye devam ediyor Zen Turkcell 0 13 Aralık 2012 21:05
"Global dünyada sızlanmaya yer yok" MoSFeT Haber Arşivi 0 06 Temmuz 2010 17:44