IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2014, 02:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turkcell, GSMA'da ödül aldı!




Turkcell, Barcelona'da devam eden GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde ödül aldı!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Turkcell, dünyanın en büyük mobil teknoloji organizasyonu GSMA 2014 Mobil Dünya Kongresi'nde önemli bir başarıya imza attı. Her yıl Kongre kapsamında gerçekleşen Global Mobil Ödülleri'nde "Toplumsal ve Ekonomik Gelişme" kategorisi "En iyi Mobil Ürün-Uygulama" başlığı altında aralarında AT&T'nin de bulunduğu 4 finalist rakibini geride bırakarak dünya birincisi oldu.

Turkcell ödülü, görme engelli abonelerinin bilgiye erişimini kolaylaştırmak için Young Guru Academy (YGA) işbirliğiyle hayata geçirdiği "Hayal Ortağım" servisi ile kazandı.

"Anlamlı bir kategoride dünyanın en iyisi..."

Ödülü Turkcell adına teslim alan Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, "Bugün şirketimiz 35.2 milyon müşterisiyle mobil iletişim sektöründe pazar lideri. Her bir abonemize ihtiyaçlarıyla birebir örtüşen çözümler üretmek, onlar için fark yaratmak bizim önceliğimiz. "Hayal Ortağım" bu öncelikten yola çıkarak, görme engelli abonelerimizin hayatını güzelleştirmek, kolaylaştırmak için YGA ile birlikte tasarladığımız ve sunduğumuz bir servis. Her gün binlerce görme engelli Turkcell'linin hayatını bu servis ile kolaylaştırıyor olmak bize büyük mutluluk veriyor. Bugün aynı servisimizle, Global Mobil Ödülleri'nde hem de çok anlamlı bir kategoride dünyanın en iyisi seçildik. Mutluyuz, gururluyuz, daha nice yenilikleri hayata geçirmek için enerji doluyuz" dedi.

Görme engelli aboneler dünyanın bilgisine ücretsiz ulaşıyor

Turkcell'e ve Türkiye'ye ödül getiren "Hayal Ortağım" servisi Engel Tanımayan Çözümler kapsamında hayata geçirilen görme engelli aboneler için sağlanan ücretsiz bir hizmet.

Young Guru Academy (YGA) işbirliği ile gerçekleştirilen proje sayesinde görme engelli aboneler Türkiye ve dünyadan güncel haberleri, köşe yazılarını, dünya klasikleri başta olmak üzere binlerce sesli kitap ve eğitimleri, hatta hayatlarını kolaylaştıracak bilgi servislerini ücretsiz dinleyebiliyorlar.

Hayal Ortağım'a 8020 numaralı IVR Hattı üzerinden ulaşılabildiği gibi iOS ve Android uyumlu cep telefonlarına indirilebilen uygulama üzerinden de erişilebiliyor.

Hayal Ortağım, Goller Cepte IVR özelliği ile de görme engelli aboneler, taraftarı oldukları takımın gollerini maç anında otomatik gelen çağrılar ile dinleyebiliyor, maçtaki dakika ve skoru öğrenebiliyor. IOS ve Android uyumlu uygulama sayesinde, bilgiye her an her yerden kolayca ulaşılabiliyor. Ödül alan Hayal Ortağım'ı şu an 6.250 kişi kullanıyor. Uygulamadan yararlanan aboneler günde yaklaşık 7.500 dakika dinleme gerçekleştiriyor.

Turkcell bu yıl 3 kategoride finalistti

GSM sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan Global Mobil Ödülleri, Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından bu yıl sekiz kategoride ve 38 ayrı dalda verildi. Tüm dünyadan toplam 680'in üzerinde başvuru yapılan 155 finalistin yarıştığı Global Mobil Ödülleri'nde Turkcell, ödül aldığı Toplumsal & Ekonomik Gelişme kategorisi hariç, Akıllı Harita çözümü ile En İyi Kurumsal Mobil Servis ve SMS+ servisi ile Network Tabanlı En İyi Çözüm kategorilerinde de rakiplerini geride bırakarak finale kalma başarısı göstermişti.

__________________
Geçmiş daima unutulur Rimbaud!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aldı, gsmada, turkcell, Ödül


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Turkcell şirket satın aldı yaSmin İnternet Dünyasından Haberler 0 07 Şubat 2014 22:49
İnovasyonda büyük ödül Turkcell'in! Deep Turkcell 0 19 Aralık 2011 22:43