IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Kasım 2014, 21:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Turkcell Superonline'dan Bursa'ya 36 Milyon TL Yatırım




Turkcell Superonline, evlere kadar fiber internet hizmeti sunmaya başladığı ilk illerden olan Bursa’da 110 bini aşkın ev ve işyerinin kapısına kadar ulaşan...

Turkcell Superonline, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra ülke sanayisindeki öncü rolüyle de dikkati çeken Bursa'da basın toplantısı düzenledi. Turkcell Superonline Abone Merkezi'nde (SAM) gerçekleştirilen toplantıda Turkcell Superonline'ın Türkiye'ye ve şehre yaptığı yatırımların yanı sıra üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini bir araya getiren yeni ürün ve hizmetleri anlatıldı.

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, 2008 yılında Türkiye'yi geleceğin teknolojisiyle donatmak üzere fiber optik yatırımlarına başladıklarını ve ışık hızında interneti 2 milyon ev ve işyerinin kapısına kadar getirdiklerini belirterek, kısa süre önce açıkladıkları 2014 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarına ilişkin bilgi verdi. Buna göre gelirlerini geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 38 artırarak 328 milyon TL'ye çıkardıklarını söyleyen Erkan, 686 bini fiber kullanıcısı olmak üzere müşteri sayılarının 1.1 milyona ulaştığını, ses müşterilerinin sayısının da 500 bini aştığını aktardı.

"Uluslararası rekabette öncü kuvvet Bursa'ya fiber altyapı şart"

Bugüne kadar Türkiye genelinde 2,5 milyar TL'lik, yalnızca Bursa'da ise 36 milyon TL'lik yatırıma imza attıklarını ifade eden Erkan, "Otomotiv, tekstil gibi önemli sektörler için bir üretim merkezi olan Bursa, bu özelliğiyle ülkemizin uluslararası rekabette öncü kuvvetlerinden biri. İleri teknoloji gerektiren sektörlerdeki bu öncü rolüyle Bursa'nın geleceğin teknolojisi olan fiber altyapıya ve bu altyapının getirdiği hizmetlere sahip olmasının şart olduğuna inanıyoruz. Biz de 75 ile değen fiber optik ağımızın İstanbul-İzmir-Ankara ana ringinin taşıyıcısı olan Bursa'daki yatırımlarımıza büyük önem veriyoruz" dedi. Bursa'da şimdiye kadar kurdukları 1.100 kilometrelik fiber ağ ile 110 bini aşkın ev ve işyerinin kapısına kadar 1000 Mbps hızında internet hizmeti götürdüklerini de belirten Erkan, ''Bursa'da 33 bin fiber internet ve 28 bin Alo müşterisine ulaştık. Bireysel müşterilerimize yaptığımız yatırımların yanı sıra şehirdeki bini aşkın kurumsal müşterimize de toplam telekom çözümleri sunuyoruz." diye konuştu.

Zaman ve mekandan bağımsız televizyon keyfi

Murat Erkan, fiber altyapının yarattığı farkla en yüksek teknolojiye sahip ürün ve hizmetleri tüm Türkiye'deki müşterilerinin ayağına götürmek için çalıştıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Turkcell sinerjisiyle geliştirdiğimiz ve çok kısa bir süre önce tanıttığımız kişisel televizyon platformu Turkcell TV Plus'ın en önemli özelliği üstün teknolojisiyle geleceğin televizyon izleme deneyimini bugüne taşıması. Turkcell'in güçlü 3G ve Turkcell Superonline'ın fiber altyapısı üzerinden hizmet veren platform sayesinde akıllı telefon, tablet ve bilgisayarların yanı sıra TV Plus kutusu ile evlerdeki yerini alıyor. Herhangi bir kanalı 12 saat geriye alma olanağı sunan TV Plus, ayrıca istenilen programı buluta kayıt etme özelliğiyle fark yaratıyor ve gerçek çoklu ekran deneyimi ile televizyon keyfi zaman ve mekana bağımlı olmaktan tamamen kurtuluyor. Örneğin; evde izlemeye başladığınız bir filmi, kaldığınız yerden akıllı telefonunuzdan izlemeye devam edebiliyorsunuz."

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
36, bursaya, milyon, superonline, superonlinedan, tl, turkcell, yatırım


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Turkcell Superonline ile fiber internet kolay Deep İnternet Dünyasından Haberler 0 18 Eylül 2014 02:34
Turkcell Superonline'dan Huawei Tablet Hediye Kızın1i Turkcell 0 30 Ekim 2012 22:25
Turkcell Superonline ilk çeyrek açıklaması! Deep Turkcell 0 09 Mayıs 2012 16:32
Maden ocaklarına 9,8 milyon YTL'lik yatırım Cemalizim Haber Arşivi 0 12 Eylül 2008 00:59