IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2025, 19:14   #1
Çevrimdışı
~ ▪ KraLiÇe ▪ ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Peynir Turşusu




Malzemeler
Dagılmayacak beyaz peynir(böreklik olanlar genelde dagılmıyor)
Zeytinyagı
Baharat(nane-kekik-dereotu-biberiye kurusu)pul biber
Çörekotu-susam-tarcın(arzuya göre)
Limon suyu(kendimiz sıkalım-hazır koymayalım)
Sarımsak
Defne yapragı-ve üzerine maydonoz yapragı

Tarif
PEYNİRLER İSTER KARE KARE DOGRANIR-İSTERSENİZ SEKİLLİ KALIPLARLA KESİLİR(BEN YILDIZ KALP KESTİM.İSTEDİĞİNİZ KAVANOZA DİZİLİR-
ÜZERİNE BAHARATLARI KONUR-
LİMON SIKILIR-SARIMSAK KONUR ÜSTÜNEDE DEFNE YAPRAGI VE BİR-İKİ MAYDONOZ YAPRAGI KONUR-
AGZINA KADAR ZEYTİNYAGI KONUR VE AGZI BİR KAC GÜN DİNLENMEK ÜZERE KAPANIR.
AFİYET OLSUN..
HAZIRLADIKTAN SONRA YAVASCA BİR İKİ KEZ AGZI KAPALI BASASAGI GETİRİLİR BAHARATLAR ALTA GECSİN DİYE..

__________________
𝔹𝕚𝕣 𝔽ı𝕊ı𝕃𝕥ı𝕞 𝕐𝕖𝕥𝕖𝕣
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Peynir Sarya Okul Öncesi Bilmeceler 0 09 Eylül 2021 13:10
Balcan Turşusu (Patlıcan Turşusu) Burce Turşular 0 23 Mayıs 2014 23:50
Bir simit, bir peynir! Amelia Kişisel Gelişim 0 14 Şubat 2014 00:20
250 Gram Peynir (+18) Nod Fıkra 5 26 Eylül 2009 17:10
Fare ve Peynir Süslü Fıkra 1 19 Mart 2009 05:00