![]() |
Havuç Turşusu Havuç Turşusu Gereli süre: 3-4 gün Malzeme: 1 kg.havuç 1 çorba kaşığı tuz 6-7 kereviz yaprağı 2 diş sarmısak 3 bardak sirke 4 bardak su Hazırlanışı: Havuçlarm kabuklarım kazıyın ve uzunlamasına keserek küçük çubuklar meydana getirin, Bunları içinde 4 bardak su olan taneerede 25 dakika haşlayın. 1 bardak haşlama suyunu ayırın ve havuçları süzün. Bir kavanozahavuçları, kereviz yaprakları ile yerleştirin. Sarmısağı tuz ile dövüp, buna 3 bardak sirke ve 1 bardak havuç suyunu ilave edin., Bu karışımı havuçların olduğu kavanoza dökün, üstüne ağırlık koyarak kavanozu kapatın. 3-4 gün kavanozu çalkalayın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:06. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk