07 Aralık 2011, 20:12 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Havuç Turşusu Havuç Turşusu Gereli süre: 3-4 gün Malzeme: 1 kg.havuç 1 çorba kaşığı tuz 6-7 kereviz yaprağı 2 diş sarmısak 3 bardak sirke 4 bardak su Hazırlanışı: Havuçlarm kabuklarım kazıyın ve uzunlamasına keserek küçük çubuklar meydana getirin, Bunları içinde 4 bardak su olan taneerede 25 dakika haşlayın. 1 bardak haşlama suyunu ayırın ve havuçları süzün. Bir kavanozahavuçları, kereviz yaprakları ile yerleştirin. Sarmısağı tuz ile dövüp, buna 3 bardak sirke ve 1 bardak havuç suyunu ilave edin., Bu karışımı havuçların olduğu kavanoza dökün, üstüne ağırlık koyarak kavanozu kapatın. 3-4 gün kavanozu çalkalayın. | |
|
Etiketler |
havuc |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Havuç Kavurması | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 15 Şubat 2010 22:47 |
Havuç Yoğurtlaması | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 12 Nisan 2009 17:55 |
Zeytinyağlı Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 02:02 |
Zeytinyağlı Havuç | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 01:29 |