07 Aralık 2011, 20:25 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Havuçlu Lahana Turşusu Malzemeler: 1 adet orta boy lahana 1 kg sirke 10 dis sarimsak 7 kg havuç tuz, su limon 1 bag maydanoz Yapilisi: 1) Lahanin dis yapraklarini temizleyin. Iri parçalar halinde dograyin. 2) Sarimsaklari temizleyin. 3) Havuçlari temizleyin, 2 cm kalinliginda dograyin. 4) Lahanalari havuçlari kavanoza yerlestirin, aralarina sarimsaklari koyun. 5) Üzerine sirke ve tuzlu suyu dökün. Limonu dilimleyip lahanalarin üstüne yerlestirin. Maydanozlari uzerine yerlestirin. 6) Kavanozun kapagini iyice kapatin, serin bir yerde 10-15 gün olmaya birakin. NOT: Tuzlu su 4 su bardagi suya 1 çorba kasigi hesap edilerek konur. | |
|
Etiketler |
havuclu, lahana |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Havuçlu PASTASI | Sır | Pastalar | 0 | 11 Nisan 2010 12:40 |
Lahana Turşusu | Süslü | Turşular | 2 | 07 Eylül 2009 23:00 |
Havuçlu Omlet | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 02:21 |