20 Şubat 2012, 23:23 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Mantar Turşusu Malzemeler 1 Kg. Mantar 1 Şişe sirke Tuz, Limon Hazırlanışı Mantar turşusu tarifi için önce mantarları temizleyip yıkadıktan sonra bir tencereye bir çorba kaşığı tuz ve üzerini tamamen örtecek kadar su koyarak 25-30 dakika haşlayınız. Suyu süzülmüş mantarları bir kavanoza koyunuz. Kabukları soyulup enine dilimlenen limonları yerleştirin. Yarı yarıya tuzlu su ve sirke karışımı doldurup kapağı kapatınız. 10 günde turşunuz hazır olacaktır. | |
|
Etiketler |
mantar, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mantar Salatası | N999 | Salatalar Mezeler | 2 | 19 Şubat 2012 23:46 |
Mantar | Kalemzede | İslamiyet | 0 | 12 Temmuz 2011 01:28 |
Mantar - Mantar Nedir - Mantar Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:19 |
El Turşusu | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:50 |
Yaz Turşusu | Süslü | Turşular | 1 | 13 Mart 2009 02:14 |