![]() |
Haşlama Turşu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler:
Tarif: Biberlerin sapları ve ucu kesildikten sonra ikiye bölünür. Diğer tarafta 6 bardak suyun içine sirke,sıvıyağ,tuz ve sarımsaklar eklenerek ocakta kaynatılır. Kaynayan suyun içine biberler eklenir. Yaklaşık 10 dakika biberlerin rengi değişene kadar sürekli alt üst edilerek haşlanır. Biberlerin rengi sararınca ocağın altı kapatılır. Sıcakken suyu ile birlikte kavanoza konur ve ağzı kapatılır. Soğuyunca buzdolabında saklanır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:47. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk