IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 26 Ağustos 2014, 22:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakla Turşusu




Çok ufak ve körpe baklaları alıp kılçıklarını çıkarın ve bunları tuzla oğuşturun. Sonra limon kabuğu ile haşlayın. Bunu da kavanoza koyarak üstüne az tuzlu sirke boşaltın ve ağzına kadar dolunca bir tahta ile üstüne de bastırmak için hafif bir taş koyunuz.

Not: İsterseniz sirkeye biraz da dövülmüş sarmısak katarsanız daha lezzetli olur. Turşunun sirkesini 15 gün sonra yenileyiniz.

Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bakla, turşusu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Balcan Turşusu (Patlıcan Turşusu) Burce Turşular 0 23 Mayıs 2014 23:50
Yoğurtlu Bakla oneofgirl Sebze Yemekleri 0 03 Eylül 2013 17:11
İç Bakla Salatası oneofgirl Salatalar Mezeler 0 28 Ağustos 2013 14:34
Bakla - Bakla Nedir - Bakla Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 21:30