IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2015, 07:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
O Ses Türkiye birincisi Elnur Huseynov kimdir?




Acun Ilıcalı’nın sunumuyla TV8'de yayınlandığı ilk günden beri büyük hayranlıkla izlenen O Ses Türkiye şarkı yarışmasında yılın birincisi belli oldu. Bu yıl O Ses Türkiye birincilik yarışı Elnur Huseynov ile Kaya Aslantape arasında geçti. O Ses Türkiye birincisi Elnur Huseynov oldu. Peki Elnur Huseynov kimdir? İşte o detaylar...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

O Ses Türkiye’yi ‘Anlaşıp geldi, kesin birinci olacak’ denen Azeri Elnur kazandı. Ebru Gündeş havalara uçtu, diğer jüri üyeleri bu işe fena bozuldu... TV8 'deki O Ses Türkiye 'de birinci kim oldu sorusunun yanıtı ekrana kilitledi. O Ses Türkiye finaline kalan isimlerden Zeo Jaweed birinci turda elendi. Emrah Güllü ise ikinci turda gitti. Birincilik yarışı Elnur Huseynov ile Kaya Aslantape arasında geçti. O Ses Türkiye birincisi Elnur Huseynov oldu.

O SES TÜRKİYE BİRİNCİ KİM OLDU?
O Ses Türkiye finalinde son ikiye kalan Elnur Hüseynov ile Kaya Aslantepe çekişti. Elnur Hüseynov birincilik performansı için yine Aşk şarkısını söyleyerek şaşırttı. Elnur Hüseynov final gecesinde iki kez aynı şarkıyı okumuş oldu. Kaya Aslantepe ise yine bir Ahmet Kaya şarkısı ve sazıyla birincilik için performans sergiledi. Halk oylaması sonucunda O Ses Türkiye birincisi Azerbancanlı Elnur Huseynov oldu.

Elnur Huseynov O Ses Türkiye birincisi olunca 'Türk halkına çok teşekkürler' diyerek herkesi selamladı. Elnur Huseynov karar açıklandığı anda havalara sıçradı. Müthiş bir sese sahip olan Elnur Huseynov elemelere katıldığı ilk gün 'birinci' olacağının sinyalini vermişti. O Ses Türkiye'de ortaya çıkan sonuç haliyle sürpriz olmadı. Elnur Huseynov Türkçe şarkı söylemediği için hayli eleştiri almıştı. Final gecesinde de bunun yansıması vardı. Elnur Huseynov bildiği nadir Türkçe şarkı olan Aşk şarkısını iki kez seslendirdi. Bütün yarışmacılar her etapta farklı bir şarkı söylerken onun iki kez aynı şarkıyı seslendirmesi ne kadar adil oldu bu soru işareti olarak akıllarda kaldı.

TV8’de Acun Ilıcalı’nın sunduğu O Ses Türkiye’nin kazananı Ebru Gündeş’in takımından Elnur Hüseynov oldu. Finalde Gökhan’ın takımından Kaya’yla yarışan Elnur’un şampiyonluğu kimseyi şaşırtmadı. Sonucun açıklanmasının ardından sinirlenen Gökhan yayın sonrası kimseyle konuşmadan stüdyoyu terk etti. Diğer jüri üyeleri de Gündeş’i tebrik etmedi. Kuliste tek başına kalan Gündeş aylardır yan yana oturduğu arkadaşlarına çok kırıldı.

Buz gibi gece
Birinciliği Ebru Gündeş’e kaptıran Gökhan’ın yayın sonrası çok gergin olduğunu duydum. Sinirli bir şekilde stüdyodan çıkıp, kimseyle konuşmadan evinin yolunu tutmuş. Ebru Gündeş o gece buruk bir mutluluk yaşamış. Yanında sadece Demet Akalın ve Acun Ilıcalı varmış. Ata Stüdyoları’nda gece 02.30’a kadar kuliste sohbet edip, “Üç Adam”ı izlemişler. Tıpkı Gökhan gibi Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur da yarışma sonrası Ebru’nun yanına gidip tebrik etmemiş. Gece yarısı Hadise’den gelen telefon Ebru’ya bir nebze moral olmuş ama aylardır yan yana oturduğu sanatçı arkadaşlarının bu davranışına çok kırılmış


Elnur Hüseynov kimdir?

3 Mart 1987, aşkabat doğumlu, Azerbaycanlı şarkıcı. 1992'de konservatuara girerek piyano eğitimi almaya başladı. 1999'da Bakü’ye taşındıktan sonra, tıp okumaya başlayan Elnur, bir yıl sonra tekrar müzik eğitimine döndü.

Şu anda eğitimine hala devam ediyor. Bu süre içinde Azerbaycan Devlet Opera ve Bale Salonunda çalıştı.

2001 yılında Şarkını Söyle yarışmasında birincilik ödülü aldı ve 2004 yılında imaj ve stil üzerine eğitim almaya başladı.

Elnur Hüseynov yarışmada neler yaşadı?

O Ses Türkiye'nin 1 Aralık 2014'teki bölümünde de tüm jurilerin onayını alarak Ebru Gündeş'in takımını seçmiştir.

Daha sonra O Ses Türkiye'nin 2.turunda Ebru Gündeş, Elnur'un karşısına Ümit Ortaç'ı çıkarmıştır. Elnur, etkileyici performansı ile Ebru Gündeş'i bir kez daha mest etmiştir ve yoluna kayıpsız devam etmiştir.

Birebir kapışmalarda Şermin Özlem ile karşı karşıya geldi ve Ebru Gündeş yoluna Elnur ile devam etme kararı aldı.

Çapraz eşleşmelerde ise karşısına Seda Yiyin çıkmıştı. Elnur %56 oy alırken, Seda %44 oy aldı. Böylece düellonun kazananı Elnur Hüseynov oldu.

O Ses Türkiye çeyrek finalleri için 'Exogenesis : Symphony Part 1' şarkısını söyleyerek büyük bir performansa imza attı.

Yarı final canlı yayınında 'Vur Yüreğim' isimli parçayı seslendirdi. Elnur Hüseyinov bu performansı ile finale çıkmayı başarmıştır.

Ve final akşamı 'O Sole Mio' 'Lutch' ve son olarak da 'Aşk' parçasını söyleyerek yarışmanın birincisi oldu.

milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
birincisi, elnur, huseynov, kimdir, ses, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Elnur'un Herkesten Sakladığı Hayatı Desmont Haber Arşivi 0 23 Ocak 2015 19:36
O Ses Türkiye'nin birincisi çok dertli! Zen Haber Arşivi 0 21 Şubat 2013 17:45
Türkiye 3g teknolojisinde dünya birincisi! Deep 3G 2 27 Aralık 2011 17:51
BT: Türkiye msn birincisi Julw Bilim Dünyasından Son Haberler 2 28 Nisan 2008 15:51