IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Şubat 2016, 11:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Survivor 2016 heyecanı devam ediyor!




Survivor 2016'da oldukça hızlı başladı. Dün yapılan dokunulmazlık oyunundan ardından bugünde Survivor 2016'da ödül oyunu kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Peki Survivor 2016'da ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar..


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Survıvor, yeni sezonu ile izleyenleri ekranlara kitlemeye devam ediyor. Survıvor 2016'nın ilk bölümünde gerçekleşen Yarışmayı Ünlüler takımı kazanmıştı. Dünkü oyunu kaybeden Gönüllülerde ise hedef ödül oyununu kazanmaktı..

Ödül oyununu kazanan Ünlüler Takımı oldu. Kıran kırana geçen mücadeleyi Ünlüler takımı 10-9 kazandı.

Oldukça zorlu bir pankur da yapılan yarışmada, Ünlüler, Gönüllüler'e karşı ilk turu 7-3 önde kapattı. İkinci tura hızlı başlayan Gönüllüler takımı Survıvor 2016'nın ilk ödül oyununda farkı kapatıp, oyunu 7-8 getirdi. Büyük heyecana sahne olan son oyunlarda iki takım arasındaki skor 9-9'a geldi.

Skorun berabere gelmesiyle Ünlüler ve Gönüller takımlarının en iyileri pankur da yarışmak için, iki takım tarafından belirlendi. Gönüllüler takımından Efecan ve Damla, Ünlüler takımından Atakan ve Nagihan'a karşı son oyun için parkura çıktı. Oyunun sonunda Efecan'ı yenen Atakan, ödülü Ünlüler takımına getirdi.

Survıvor 2016'da ilk ödül oyunu heyacanı yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımının kıyasıya rekabet ettiği büyük ödül neydi? Acun Ilıcalı Survıvor 2016'nın ilk ödülünde, kazanan takıma yağ, pirinç ve un verileceğini söyledi. Survıvor 2016'nın ilk ödül oyununu Ünlüler Takımı kazandı. Gönüllüler adaya geldiklerinde bu yana yapılan tüm oyunları kaybetti.

Avatar Atakan rüzgarı devam ediyor!

Survıvor 2016'nın ilk dokunulmazlık oyununda gösterdiği performans ile dokunulmazlığı Ünlülere getiren, Avatar lakaplı Atakan Arslan, Survıvor 2016'nın ilk ödül oyununda da olağanüstü bir performans gösterdi. Ödül oyununda 3 kere pankura çıkan Atakan, yarışmaların hepsini kazanırken, son oyunu da kazanan isim oldu ve dokunulmazlıktan sonra ödül oyununu da Ünlüler takımına kazandırdı.

Gönüllüler takımında ise Serkay, hızıyla dikkat çekerken, atışlardaki başarısızlığı nedeniyle 2 kere çıktığı pankur da bir oyunu kazanırken, diğerini kaybetti.

İlk bölümü dün akşam ekrana gelen Survivor 2016, rekor kırdı. Rekoru Yapımcı Acun Ilıcalı duyurdu. Twitter hesabından açıklama yapan Ilıcalı, “Survivor ilk bölümüyle 10 yılın başlangıç izlenme rekorunu kırdı. Seyircilerimize sonsuz teşekkürler” dedi.

İlk bölüm, reytinglerde de zirveye oturdu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor ekranlara geldi.Yılmaz Morgül gibi renkli isimlerin olduğu yarışmada dokunulmaz ödülü için kıyasıya mücadele verildi.


Her iki takımda çok iyi performans gösterdi fakat kazanan takım ise ünlüler takımı oldu.

Yarışmada en iyi performansı gösteren isim ise Ünlüler'de Boksör Atakan oldu Avatar lakablı genç sporcu gösterdiği performans ile bu akşamın en iyilerindendi.Gönüllüler takımında ise Semih Öztürk hızlı ve çevikliği ile iyi performans gösterdi.Fakat ünlüler gönüllülerden bi tık daha iyidi daha ilk oyunda pek çok sakatlıklar oldu neyseki önemli sakatlıklar değildi.

Avatar Atakan ile Semih Öztürk karşı karşıya geldi iki yarışmacıda çok hızlıydı fakat Avatar Atakan Semih'i oyunda yenerek dokunulmazlık oyununu kazandı.

Survivor 2016 Ünlüler adasında yarışacak isimler: Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül.

Survivor 2016 Gönüllüler adasında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

Milliyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 09 Şubat 2016, 12:17   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Survivor 2016 heyecanı devam ediyor!




Suriye'de Rus, iran ve rejim bombardımanlarından kaçan 100 binlerce insanın Survivor'u bu, kaçabilen kurtulur. Kaçamayan Ölür. Ne kadar gerçek değil mi?

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
gönüllüler, survivor 2016, ünlüler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Survivor 2016 Yarışmacıları Elif TV Programları 0 01 Aralık 2015 02:30
Survivor'da eleme heyecanı 4 Mayıs 2015 Baby Haber Arşivi 2 04 Mayıs 2015 22:15