IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2022, 20:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Amelia v5 – Kurumsal Randevu Script İndir




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Amelia v5, Birçok büyük rezervasyon [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]özellikleri. Kullanıcıların filtre arayüzüne bir veya daha fazla arama koşulu girerek uygun bir yer seçmesi çok uygun. Örneğin bir kuaförü ele alırsak, bir tarih ve belirli bir kuaför seçebilirsiniz. Hatta mevcut zaman dilimlerine göz atın. Amelia, iki tıklamayla arama arayüzünü görüntülemek için kullanılabilecek bir kısa kod sağlar.


Amelia’yı WP’ye yüklediyseniz, her hizmet kategorisi için ayrı bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayfası ekleyebilirsin. Hizmet resimlerini görüntülemek için ek uzantı yok. Veya hizmetleri klasörler halinde düzenlemekle uğraşmanıza gerek yok. Amelia, tüm hizmet kategorilerini tek bir kısa kodla tek bir sayfada birleştirir. Ek olarak, isteğe bağlı olarak bir kategoride görüntüler. Ayrıca, yalnızca bir hizmette yayınlayabileceğiniz yerleşik bir arabirim sağlar. Bazı durumlarda, kullanıcılar önce hizmet ve çalışan, sonra tarih ve ardından dönem gibidir. Tercihlerine göre aşamalı rezervasyon yapmayı tercih eder. Amelia güzel bir adım adım yedekleme sihirbazı sunar. Aşamalar arasında sorunsuz geçiş yapmanızı sağlayan bir yan uygulama. Sihirbaz, her sayfaya bir kısa kodla ekler. Harici ödeme sistemleri kurmak ve işlem ücreti ödemek istemiyorsanız yerel ödemeyi kullanabilirsiniz. Bu, müşterilerinizin varışta nakit ödeme yapması anlamına gelir.

Amelia v5 Genel Özellikler
Ödeme bilgileri hala veritabanında saklanmaktadır. Amelia, dünyanın en popüler ödeme sistemi olan PayPal için destek sunar. Kurulum sadece birkaç tık ötededir. Ayrıca üretim modunda çalıştırmadan önce korumalı alan modunda test edebilirsin. Stripe ödeme sistemi dünya çapında giderek daha popüler hale geliyor. Amelia ayrıca bu sistem için yerleşik desteğe sahip. Ayrıca, diğer her şey gibi, kurulumu da yalnızca bir dakika sürer. Stripe, üretim moduna girmeden önce demo modunu etkinleştirir. Amelia, rezervasyon sürecine dahil olan herkes için neyin önemli olduğuna odaklanılarak oluşturuldu. En önemlisi sahibidir. Dolayısıyla eklenti için ana arka uç sayfası. Tüm iş açısından kritik KPI’lar tek bir sayfadadır.

Kullanım amacı nedir?
Gösterge tablosunda izler ve işletme sahiplerinin ve yöneticilerin tüm önemli parametreleri her zaman kontrol etmelerini sağlar. Saat her zaman en iyi şekilde takvim görünümünde görüntülenir. Size ihtiyacınız olan her düzeyde bilgi verir. Tüm hizmetler ve tüm çalışanlar veya sadece bazıları. Aylık, haftalık, günlük görünümler veya daha spesifik olarak liste ve zaman çizelgesi görünümler. İşletmenizin tek kişilik bir şov olması veya 20 çalışanınızın olması önemli değildir. Amelia her iki koşulu da destekler. Her çalışan belirli hizmetleri sağlar. Ayrıca bireysel bir program, izin günleri, çalışma saatleri ve molalar olur. Amelia, bir hizmetler listesi ve hizmet sınıflarını (grupları) tanımlamanın bir yolunu sağlar.

Nerelerde Kullanılır?

Her hizmetin kendi fiyatı, süresi olabilir. Grup toplantılarına izin verebilir veya vermeyebilir. Zamanı gizle (randevuya hazırlanmak için harcanan zaman). Ayrıca arabellek (aynı çalışanın yeni müşteri alması için geçen süre) dir. Örneğin dinlenme veya temizlik için gerekli süreyi ayarlamak mümkündür. Randevu alarak müşterilerinize daha fazla aktivite veya ürün satmak istiyorsanız. Bunu Amelia ile kolayca yapabilirsiniz. Örneğin, rehberli bir tur sunuyorsanız ve tur sırasında yiyecek ve bazı polaroidler satmak ve müze biletleri dahil etmek istiyorsanız. Bunları sadece ekstralar (bonuslar) olarak ekleyin. Amelia uzantısı için birçok konsept tasarımımız var. Ancak, son kullanıcılara en fazla katma değeri getirmesini istiyoruz. Bu nedenle, mümkün olduğunca faydalı hale getirmek için her zaman geri bildirimleri dinleriz.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dosya Şifresi : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Eylül 2022, 21:25   #2
Çevrimiçi
~ BLaCK_and_WHiTe ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Amelia v5 – Kurumsal Randevu Script İndir




Güzel script

__________________
BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Omnimart v4.3 – E Ticaret Php Script İndir batuhanqq Ücretsiz Scriptler 1 22 Eylül 2022 19:10
Udemy Benzeri Script 2022 İndir batuhanqq Ücretsiz Scriptler 0 08 Mayıs 2022 10:25
İkamet Randevu İşlemleri - E-ikamet Randevu, E-Randevu Oturma İzni, Göç İdaresi biricerik Web Site Tanıtımı 1 28 Ocak 2021 21:18
Kurumsal Script Yada Blog Scripti Alana - 1 Yıllık Hosting Hediye Yaz Kampanyası FikirProje Script Satışı 1 08 Aralık 2019 11:40