|
|
| | #11 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: UnrealIRCD Kurulumu Resimli Anlatım Gerekli Conf dosyalarına [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ulaşabilirsiniz. Saygıyla Selamlar.. |
| | |
| | #12 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: UnrealIRCD Kurulumu Resimli Anlatım bu hatayı neden vermektedir acaba arkadaşlar tar (child): Unreal3.2.3.tar.gz: Cannot open: No such file or directory tar (child): Error is not recoverable: exiting now tar: Child returned status 2 tar: Error is not recoverable: exiting now |
| | |
| | #13 | ||||||||
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: UnrealIRCD Kurulumu Resimli Anlatım
Böyle bir dosyanın olmadığını söylüyor.
Dosya uzantısını kontrol edip, tekrardan deneyiniz. İyi Çalışmalar.
__________________ - | ||||||||
| | |
| | #14 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: UnrealIRCD Kurulumu Resimli Anlatım lütfen linkleri ve resimleri yenileyebilir misiniz ? çok mu şey istemiş oluruz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| | |
| | #15 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: UnrealIRCD Kurulumu Resimli Anlatım * UnrealIRCd kurulumu resimli olarak -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anlatılmış, unrealircd programlarına ulaşmak içinde, -> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullanabilirsiniz, ilgili kategori sorumlularıda verdiğim adreslerden ilgili etkenleri alıp buraya koyarsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum..) İyi forumlar.. ^^
__________________ - |
| | |
| | #16 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: UnrealIRCD Kurulumu Resimli Anlatım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim. |
| | |
| | #17 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: UnrealIRCD Kurulumu Resimli Anlatım wget [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dosyayı çektim tar -zxvf Unreal3.2.10.tar.gz yaptığımda gzip: stdin: not in gzip format tar: Child returned status 1 tar: Error is not recoverable: exiting now diye hata alıyorum gzip gormatında değil diyor. sorunu çözemedim yardımcı olan arkadaşa şimdiden teşekkür ederim. |
| | |
| | #18 | ||||
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: UnrealIRCD Kurulumu Resimli Anlatım
Mrb kardesım burdan kurulup yapabılırsınız. Ssh Giris yapmaniz gerekenler Sırayla wget [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tar -xzvf alyasoft.net-wget.tar.gz ./ircservices cd unreal ./Config Burada ekranda cıkıcan bır bolum var orda su yazı cıkar dıkat edersenız gurursunuz do you want to enable prefixex for chanadmin and chanowner This will give +a the & prefix and - for +q /just like +o is @ supported by the major clients ( mirc,xchat,epic eggdrop Bu alanda Aop Sop founder o kısma (YES) yazıp Enter basın Sora make make cektikten sora 15 modul kurulumu ıstıyosanız. ./modul yazmanız yeterlı olcaktır. unreal kurulmus olcaktır. Kırmızı yerı ısaretledım yerler yapman gereken Ssh de Umarım az cok aydınlatmısımdır sızı Eyer kurulup yapamazsanız Bana Pm Atın 5 Dk kurayım Size | ||||
| | |
| | #19 |
| Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: UnrealIRCD Kurulumu Resimli Anlatım Resim ve içerik tamamen değiştirildi, eklenti olarak CONF dosyası eklendi. Dökümanın sahibi de ilk sayfada belirtildi.) İyi forumlar.. ^^*
__________________ - |
| | |
| | #20 |
| Çevrimdışı ~ TrendSohbet.Com ~ ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: UnrealIRCD Kurulumu Resimli Anlatım kolay gelsın Suan en guncel ve en guvenlı UNREAL surumu nedır ve nereden ındırebılırız. Yeni bir irc kurulumu yapacagım öneriniz nedir.yardımcı olurmusunuz.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anlatım, kurulumu, resimli, unrealircd |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| XenForo Kurulumu | Resimli Anlatım | miZah | XenForo | 3 | 04 Şubat 2024 13:23 |
| Wordpress Kurulumu - Resimli Anlatım. | IF | Wordpress | 0 | 27 Ekim 2013 14:10 |
| Mac OS X Leopard Kurulumu Resimli Anlatım | Ocean | Mac OS | 3 | 17 Temmuz 2013 01:38 |
| unreaL 3.2.3 IRC kuruLumu resimLi anLatım | ExceptioN | Chat ve IRC | 7 | 12 Eylül 2009 21:10 |
| Ubuntu Kurulumu (Resimli) Anlatım | Freak | GNU, Linux ve UNIX | 3 | 21 Nisan 2009 21:04 |