Selam olsun. Yaparsın dediler geçtik tezgahın arkasına öğrenmenin yaşı yok: ) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Selam olsun. Tam oglen vakti, karnim ackken baktim konuya .. :tatli: |
Cevap: Selam olsun. Alıntı:
Öyleyse ben kahvaltıya sende öğlen yemeğine... :gulucuk:🙏 Afiyett olsunnnn @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]:tatli: |
Cevap: Selam olsun. Günaydin olsun =) |
Cevap: Selam olsun. Alıntı:
Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] =) 🙏 |
Cevap: Selam olsun. Eline sağlık kardeşim, emeğin daim olsun :) |
Cevap: Selam olsun. Alıntı:
Burası bir arkadaşımızın çalıştığı yer. Yaparsın motivasyonu üzerine geçtik tezgaha. 3 güne herkes az çok kesim işini öğrenir. Tabi en önemli mevzu dönerin hazırlanma süreciydi....:hahah: Usta sabah 8'den başlıyor hazırlamaya 11'e kadar. 11'de takılıyor. Sanıyorum ki döner hazır geliyor buraya. Yok giyiyor eldivenini tek tek yaprakları en ince detayına kadar sarıyor harcıydı sosuydu... Deneyim oldu. Yorumun için teşekkür ederim kardeşim. :tatli: |
Cevap: Selam olsun. Yazdıkların aynen doğru be yeğenim tavuk döneri ben dahil herkes bayılır gerçi oda zamlandı bu aralar... Tanıdık ahbap bir tavuk dönerci dostum yukarıda yazdıklarını aynen anlattı amca sabah 7den 11e en az 4 saat hazırlaması onun için bu fiyat az bile demişti seni okurken şu anda hak verdim ustaya ... Resim içinde teşekkürler... ;) |
Cevap: Selam olsun. Yapıyorsun bu sporu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. ^^ |
Cevap: Selam olsun. Aleyküm selam, ordan bi buçuk alayım ben :tatli: |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:27. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net