🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Hangi meydanın heykeli bu tam olarak o kadar geziyorum hiç görmedim başka heykellerdeydi heralde gözüm
melih gökçeğin dinozor heykellerinde olmasın gözün? ahah. yalnızca ben bilirim
diktatör heykellerine ve saraylarına pislemek için göç ettiğini dünyadaki bütün kuşların.
azizim saçları uzatsan bide boydan resim aldık mı kouros'a heykelleri gibi olur tıpkısı yani.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
azizim kouros heykeline benzeyelim derken, bereket tanrısına dönüşmeyelim sonra ? ahaha. priapus subliminal mindfak. hayır bir de bu tanrı çanakkale lapseki doğumluymuş o daha da komik ahaha. azizim selvi ağacı gibi 1.83 kurtarır mı ? iddia oranı gibi boyum var.
tanrı'yı gerçekten tanısaydın sen de isyan ederdin demiş lucifer, hak vermemek elde değil. şeytan'ı tanrı'dan daha çok görmek isterdim. bak zaten adı üstünde "lux" ve "ferre" lucifer yani ışığı getiren demek. karanlık günler görmek istemiyoruz. görsün bir zahmet beni!