![]() |
![]() |
![]() | #10 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Admin sifresini unuttum? Forumunuzda sıfrenız calınmıs veya degıstırılmıs veya unutmus ve yonetıcı yetkılerıne erısemıyorsanız asagdakı yontemle sorunumuzu cozebılırsınıız Oncelıkle foruma yenı bır uyelık olusturuyorsunuz yanı uye oluyorsunuz. Daha sonra config.php dosyasında gereken degısıklıgı yapıyoruz Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Yukarda belırtılen alanlarda user ıd 1 olarak yazılmaktadır.Sız yenı olsuturdugunuz uyenın user ıd nosunu ıle degıstırıyorsunuz Sımdı kendımızı admın yapmamız gerekmektedır.Ve bunu da phpmyadmın den su sorguyu calıstırarak yapacagız Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Yukarda belırtılen kodlamada admın grub ıd nosu 6 olarak ayarlanmıstır standart budur sızde degısık se sızın grub ıd noyu yazmanız ve Officeboi yazan yere de yenı olusturdugunuz uyenın kullanıcı ısmını yazacaksınız. ALINTIDIR. |
| ![]() |
Etiketler |
unuttum, sifresini, admin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Root Admin Ile Network Admin Flagı Arasındaki Fark ? | DATAERKAN | Unreal IRCd | 12 | 25 Ağustos 2008 04:12 |