IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ekim 2016, 16:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vodafone Red'lilere Netflix desteği




Vodafone Red'liler Netflıx dizi ve filmlerinin keyfini 4.5G hızında yaşayacak.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, dijital bağlantılı yaşamı aboneleri için kolay ve erişilebilir kılacak yenilikçi ürün ve servisler sunmaya devam ediyor. Abonelerine en iyi "Vodafone 4.5G" deneyimini yaşatmayı hedefleyen Vodafone, 190'ı aşkın ülkede 83 milyonun üzerinde üyesiyle dünyanın en büyük internet televizyonu olan ve kısa bir süre önce Türkçe hizmet vermeye başlayan Netflix'in Türkiye'de işbirliği yaptığı ilk operatör oldu.
Netflix lansmanına özel Red tarifesi
Üyelerine diledikleri yerde diledikleri zaman dilediklerini izleme özgürlüğü sağlayan Netflix, Türkiye'de ilk defa Vodafone 4.5G Red tarifeleriyle birlikte iki farklı paket halinde sunulacak. Buna göre, Vodafone'un Netflix lansmanına özel olarak geliştirdiği yeni "4.5G Red 10" tarifesindeki aboneler hiçbir ek ücret ödemeden, diğer Red aboneleri ise ayda sadece 9,90 TL'ye 1 GB internet paketi alarak 83,99 TL değerinde 3 aylık hediye Netflix üyeliğine sahip olabilecek.

Diğer yandan ayda 69 TL'den satışa sunulacak yeni "4.5G Red 10" tarifesiyle abonelere 10 GB mobil internet, her yöne 2000 dakika, Vodafone'lular ve sabit hatlarla sınırsız konuşmanın yanı sıra Vodafone TV, Call+, GüvenliNet, Güvenli Depo (+500 GB yedekleme alanı), Spotify Premium veya Digiturk Play Sinema Paketi'nden oluşan zengin 4.5G servislerinden yararlanma imkânı da sağlanacak.
Ender Buruk: "Netflix ile her an her yerden televizyon izleme özgürlüğü sunuyoruz"
Netflix'in dijitalleşmenin ulaştığı ve ulaşacağı boyutları göstermesi bakımından önemli bir örnek olduğunu belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:
"Netflix gibi online içerik sağlayıcıların sunduğu tüketilebilir içerik çözümleri, akıllı telefon penetrasyonunun ve mobil veri kullanımının arttığı günümüzde dijitalleşmenin en önemli açılımlarından biri oldu. Vodafone olarak, dijital dönüşüm vizyonumuz doğrultusunda dünyanın lider içerik sağlayıcılarıyla işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda, dünyanın en büyük internet televizyonu Netflix'in Türkiye'de işbirliği yaptığı ilk operatör olduk. Netflix ile içerik servislerindeki gücümüzü artırırken, Türkiye'de bir ilk olan bu işbirliğiyle Red'li abonelerimize Netflix üyeliğini tarifelerimize ek tekliflerle sunuyoruz. Buna göre, '4.5G Red 10' tarifesindeki abonelerimiz hiçbir ek ücret ödemeden, diğer Red abonelerimiz ise ayda sadece 9,9 TL'ye 1 GB internet paketi alarak 3 ay hediye Netflix üyeliği alabilecek. Netflix işbirliğimizle Red'li abonelerimize diledikleri yerde, diledikleri zaman, diledikleri filmi ya da diziyi izleme özgürlüğü sunacağız. Vodafone Red kullanıcılarına en iyi 'Vodafone 4.5G' deneyimini sağlamak üzere zengin internet ve içerik servisleri sunmaya devam edeceğiz."

Netflix yeni bir dijital kültür
Dünyanın birçok ülkesinde kullanıcıları için yeni bir "dijital kültür" olma yolunda hızla ilerleyen Netflix, popüler diziler, son çıkan filmler, klasikler, Oscar kazanan filmler, ilgi alanlarına göre televizyon programları, çocuklar için programlar dahil farklı kategorilerde içeriklerin yanı sıra özgün televizyon dizi ve programları da sunuyor. Kendi sayfalarına girerek sınırsız sayıda dizi ya da film izleyebilen Netflix aboneleri, bu yayınları akıllı televizyonlardan oyun konsollarına, blu-ray oynatıcılardan tabletlere kadar bütün ekranlardan takip edebiliyor. Vodafone Red abonelerine de sunulan Netflix Standart Paket ile aynı anda 2 farklı ekrandan bütün HD filmler ya da diziler izlenebiliyor. Netflix, son olarak, yerel dilde sunduğu içerikleri ve altyazı seçeneklerini artırarak önemli bir hizmete daha imza attı.
Vodafone'un Netflix kampanyasından yararlanmak isteyenlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini veya Vodafone Cep Merkezleri'ni ziyaret etmeleri yeterli oluyor.

Alıntı: Chip

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kampanya, netflix, vodafone, vodafone red


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Netflix Türkiye'de kullanıma açıldı Burce Bilim Dünyasından Son Haberler 1 27 Ocak 2016 16:45
Vodafone Arena'ya G.Saraylı desteği Seth Beşiktaş 0 13 Ocak 2016 10:24
Netflix'e resmi Linux desteği geldi! Deep GNU, Linux ve UNIX 0 23 Eylül 2014 03:54
Vodafone'da Kim Hangi Tarifede...(Sadece Vodafone Kullanıcıları için) SeckiN Vodafone 3 27 Ağustos 2013 11:18
Vodafone - Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi Dilara Vodafone 0 19 Aralık 2010 07:48