IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Eylül 2022, 18:01   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Filenin Sultanları: Sebat" Belgeselinin 2. Bölümü "En Uzun Yaz"ın Galası Yapıldı




A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın üç büyük turnuvada (VNL, Olimpiyat Oyunları, Avrupa Şampiyonası) mücadele ettiği ve spor tarihimizde unutulmaz anılarla yer alan 2021 yazının hikayesini anlatan, AXA Sigorta sponsorluğundaki “Filenin Sultanları: Sebat” belgeselinin 2’inci bölümü olan “En Uzun Yaz”ın galası yapıldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın üç büyük turnuvada (VNL, Olimpiyat Oyunları, Avrupa Şampiyonası) mücadele ettiği ve spor tarihimizde unutulmaz anılarla yer alan 2021 yazının hikayesini anlatan, AXA Sigorta sponsorluğundaki “Filenin Sultanları: Sebat” belgeselinin 2’inci bölümü olan “En Uzun Yaz”ın galası yapıldı.

Conrad İstanbul Bosphorus’da düzenlenen gala gecesine; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı (TVF) Mehmet Akif Üstündağ, AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Göksu, TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu, TVF Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mustafa Alpaslan, TVF Organizasyon ve Pazarlama Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Sezgin Eren, TVF Medya ve İletişim Yönetmeni Murat Yücekök, AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, AXA Sigorta Pazarlama ve Dijital Çözümler Direktörü Cemal Çırpılar, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik ekibi ile çok sayıda davetli katıldı.

Fatih Karaca’nın yönetmenliğini üstlendiği belgeselin ikinci bölümünde ‘Filenin Sultanları’ olarak bilinen Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın 2021 yılında mücadele ettiği VNL ve Olimpiyat Oyunlarından Avrupa Şampiyonası’na kadar uzanan başarı öyküsünü anlatıyor. Belgeselde millî takım oyuncuları, teknik ekip ve federasyon yetkililerinin görüşlerine ve geçmiş dönem maçlardan heyecan verici görüntülere de yer veriliyor.

Gecede, AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken ve AXA Sigorta Pazarlama ve Dijital Çözümler Direktörü Cemal Çırpılar, günün anısına A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem’e çiçek takdim etti.

Filenin Sultanları Sebat belgeselinin ikinci bölümü olan “En Uzun Yaz”ın ilk yayını, 17 Eylül cumartesi günü saat 21.30’da TRT Spor Yıldız’da yayınlanacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"The Gulen" belgeselinin galası yapıldı Desmont Haber Arşivi 0 08 Şubat 2015 10:30
"Ateşin Düştüğü Yer" Filminin Galası Bursa'da Yapıldı Thetis Tiyatro 0 06 Mayıs 2012 13:10