IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Temmuz 2023, 12:30   #1
Çevrimdışı
~ TalkIRC.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kendinizi tanıtmanın kısa yolu!




Ahsaar.com Nedir? Nasıl Kullanılır? Ne İşe Yarar?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nedir ?

Yapılan araştırmalar hemen herkesin en az iki sosyal mecrayı aktif bir şekilde kullandığını gösteriyor. Hangilerini kullandıkları ise yaş gruplarına göre farklılık gösteriyor. Ahsaar.com ise size sosyal bir merkezde topluyor. Şimdi onu daha yakından tanıyalım.. Sosyal medya ağlarının ilk kullanılmaya başlandıkları zaman ile bugün arasında dağlar kadar fark var. Ahsaar.com gibi sosyal bir kimlik oluşturmanızı sağlayan bir mecra ise tüm ağlarınızı tek bir kanalda toplamanızı sağlıyor. Bu sayede de sizin hakkınızda bilgi almak isteyen bir kişi profilinize girdiği zaman, hem kısaca sizi tanıyor hem de diğer ağlarınızı bulabiliyor. Tek sayfalık bir blog olarak tanımlayabileceğimiz Ahsaar.com, sosyal medya araçlarını tek bir çatı altında toplayarak işlevsel bir portföy oluşturmanızı sağlıyor. Oldukça popüler olabilecek sitedir ve sosyal medya dünyasının bir nevi CV merkezidir. Kullanımı da basit olan bu yeri, internet dünyasındaki varlığınızı diğer insanlarla paylaşmak için kullanabilirsiniz.

Şimdi sizlerle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakkında bilmeniz gerekenleri paylaşmak istiyoruz. Ne olduğunu ve kısaca gelişimini verdikten sonra kullanımı hakkında bilgiler vereceğiz. En son kısımda ise ne işe yaradığı ve size sağlayacağı faydaları anlatacağız. Navigasyon kısmını kullanarak istediğiniz başlığa geçiş yapabilirsiniz. Ahsaar.com yaklaşık 1 yıllık çalışma ile ortaya çıkan bir projedir. Kullanıcılar kendi profillerini istedikleri gibi oluşturarak siteyi kullanmaya başlayabilmektedir. Kullanıcılar burada bir nevi CV oluşturmaktadır. Kullanım bakımından oldukça basit olan bu site üzerinde pek çok tasarım ve uygulama bulunmaktadır. Bu sosyal medya platformlarından biri de son dönemlerde popülerliği artan Ahsaar.com ağıdır. Diğer tüm sosyal ağlardaki hesaplarını ekleyip, yönetebilme imkanı sunan Ahsaar.com sade ama içerikli bir sitedir. Eğer Twitter, Facebook, Instagram, Whatsapp, Telegram, Pinterest, Tumblr ve daha birçok sosyal paylaşım sitelerinde hesabınız var ve bunların isimleri, şifreleri gibi bilgileri unutan biriyseniz Ahsaar.com sizin için ideal olabilir.
Bir e – kartvizit olarak düşünebileceğiniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde tüm kişisel bilgilerinizi paylaşabilir ve insanların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Site üzerinde öncelikle üye olunması gerekmektedir. İstenen bilgiler girildikten sonra kullanıcılar istedikleri gibi profillerini oluşturmaktadır. Kişi hakkında bölümleri, profil fotoğrafı, web siteler, sosyal medya ağları gibi isteğe bağlı seçenekler de kullanıcı sayfası üzerine eklenebilmektedir. Böylece bir anlamda site üzerinde CV oluşturulmaktadır. Oldukça kolay kullanıma sahip olan site üzerinde çok sayıda tasarım ve uygulama bulmak mümkündür. Bu tasarımlarla sayfanıza istediğiniz şekli verebilir, yeni görünümler elde edebilirsiniz.

Günümüzde teknolojinin etkisi ve internet kullanımının artışıyla birlikte internet kullanıcıları birden fazla sosyal medya platformlarında hesap oluşturmaktadır. Bu hesaplar farklı sitelerde olacağından hakkınızda bilgi almak isteyen kişiler, sizle ilgili bilgilere oldukça büyük bir vakit harcayarak araştırma yapmak zorunda kalabilmektedir.

Ancak Ahsaar.com ile tüm sosyal medya hesaplarınızdaki kişisel bilgiler bir arada toplanmakta ve bu bilgiler diğer kullanıcılara sunulmaktadır. Oldukça kapsamlı olan Ahsaar.com ; Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp, Telegram ve daha birçok sosyal medya platformlarındaki hesaplarınızı Ahsaar.com üzerinde bulunan kişisel sayfanıza eklemekte ve bir bakıma dijital bir kartvizit elde edilmesini sağlamaktadır.

Oldukça sade bir tasarıma sahip olan bu sosyal platformda arka planı değiştirme imkânınız bulunmaktadır. Arka plana hoşunuza giden resimleri ya da kendinize ait olan fotoğrafları koyarak sayfa görünümünüzü özelleştirebilir, farklı ve özel bir görünüm elde edebilirsiniz. Sayfanız üzerinde bulunan size ait sosyal medya platformlarındaki hesaplarınıza ait olan simgeler yer almaktadır. Bu hesap simgelerine tıklayarak diğer sosyal medya platformlarındaki hesaplarınıza erişim sağlama imkânı sunulmaktadır.

Sayfayı düzenle özelliği ile kullandığınız yazıların boyut, renk ve font gibi özelliklerini değiştirebilir, istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Aynı zamanda anahtar kelimelerle link verebilme imkânı da bulunmaktadır. Sayfanıza ekleyeceğiniz uygulamalar diğer kullanıcıların size ait sosyal medya sitelerinden sizi takip edebilmesini sağlamak bakımından oldukça önemlidir. Sizin için en önemli olan sosyal medya sayfalarını uygulamalara ekleyerek hakkınızda bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcılara kolaylık sağlayabilirsiniz.
Ahsaar.com üzerinde yapmış olduğunuz değişiklik “hakkımda” bölümü üzerinde de otomatik olarak yenilenmektedir.


Ahsaar.Com Ne İşe Yarar?
Ahsaar.com sayfası oldukça düzenli bir yapıda olması ve e-kartvizit özelliği taşıması sebebiyle kullanılması önerilen bir sosyal medya hesabıdır. Diğer sosyal medya hesaplarınızı tek bir sayfada birleştirerek düzenli bir yapı içerisinde diğer kullanıcılara sunan bu profil üzerinde sizinle ilgili bilgilere yer verebilir, site üzerindeki farklı tasarımlarla görsellik bakımından farklı görünümler elde edebilirsiniz.
Kullanıcıların kendilerine ait bir alan adı oluşturabilme imkânı bulunmaktadır. Ahsaar.com üzerinde diğer sosyal medya ağlarını kullanan kişiler sizi bularak diğer sosyal medya ağlarında sizi takip edebilme imkânına sahip olmaktadır.


Ahsaar.com Hizmetini Daha Etkili Kullanmak için 5 Öneri:

Hem kendiniz hem de yaptığınız işler ile ilgili bilgileri sunacağınız Ahsaar.com hizmetini, yeni iş bağlantıları bulmak için etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Özellikle işiniz, insanların sizin hakkınızda bilgi edinmesini ve güven duymasını gerektiriyorsa size fazlasıyla yardımcı olacaktır.


Şimdi etkili bir kullanım için önerilerimize geçelim:

İlgi Çekici Olun:
Eğer dikkat çekmek istiyorsanız profilinize sizi anlatan ama ilgi çekici bir metin eklemelisiniz. Nasıl bir CV oluştururken, dikkat çekeceğiniz artılarınızı süsleyerek yazıyorsanız Ahsaar.com için de aynısı geçerlidir.
Hakkınızda cümleler kurarken, sizi tanımlayan bilgileri uzatmadan ve sıkmadan verebilmelisiniz. Aynı zamanda hatasız, imla ve yazım kurallarına dikkat etmeniz de gerekmektedir. Etkileyici cümleler kurmak için saçmalamaktan da kaçınmalısınız.

Sosyal Medya Hesaplarınızı Bağlayın:
Platformun sizlere sunduğu en iyi yönlerden birisi, tüm sosyal medya hesaplarınızı bağlayabilmenizdir. Facebook, Twitter, Pinterest, Whatsapp, Telegram veya diğer sosyal ağlarınız için profilinizde bağlantılar oluşturmalısınız.

Kişisel Markanızı Oluşturun:
Sonuçta internette bir kişi yaratıp, potansiyel müşterilerinizin bilgilenmesini sağlayacaksınız. Sizin gibi daha birçok kişi olduğu için farkınızı göstereceğiniz markanızı oluşturmaya özen göstermelisiniz.
Kişisel yazıyı oluştururken, tıpkı bir marka gibi kendinizi ön plana çıkartacak özelliklerinizi eklemelisiniz.
Elbette bunu yaparken, hitap ettiğiniz kesimi bilmeli ve buna uygun bir dil kullanmalısınız.

Profesyonel Bir Profil Fotoğrafı Kullanın:
Genellikle sosyal medya hesaplarımıza herhangi bir fotoğrafı ekleriz. Ama Ahsaar.com için bu geçerli değil.
Çünkü online bir kartvizit veya CV yaratıyorsunuz. Bu nedenle profesyonel bir fotoğraf olmasına özen gösterin.

Profilinizi Paylaşın:
Bir Ahsaar.com profiliniz olduğunu paylaşarak insanların size ulaşmasını kolaylaştırabilirsiniz. Basılı ve dijital mecralarda platformdaki profilinizi paylaşmalısınız. Eğer işiniz daha fazla kişiye hitap etmekse bunu yapmanız son derece önemlidir. Tanıtım videoları, kartvizit tasarımları ve dijital yayınlarda insanların sizi bulması için Ahsaar.com profilinizi görünür kılmanız gerekmektedir. Ayrıca bu şekilde hedef kitlenizi geliştirebilir ve yeni iş fırsatları yaratabilirsiniz.

Doğrulanmış rozet nasıl alınır?
Ahsaar.com'da ''DOĞRULANMIŞ'' tik başvurusu için herhangi bir şart bulunmuyor.
Ahsaar.com hesabı bulunan herkes doğrulama talebi gönderebiliyor, ancak belirttiğimiz üzere talebinizin kabul edilebilmesi için profilinizin eksiksiz olarak doldurulması gerekiyor.


Konu CeRoN tarafından (23 Temmuz 2023 Saat 12:31 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yerli Sosyal Ağ Ahsaar CeRoN Web Sitelerinden Son Haberler 2 19 Şubat 2024 04:19
Ahsaar tasarımı güncellendi! CeRoN Sosyal Ağlardan Son Haberler 0 27 Nisan 2023 11:41
Ahsaar Mobil Aplikasyon Güncellemesi CeRoN Sosyal Ağlardan Son Haberler 0 15 Nisan 2023 00:35
Ahsaar.com Güncellendi! CeRoN Sosyal Ağlardan Son Haberler 0 10 Nisan 2023 22:03
Yerli Sosyal Ağ Ahsaar CeRoN Sosyal Ağlardan Son Haberler 0 08 Nisan 2023 15:08