IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2017, 22:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
http://japon-baligi.blogspot.com.tr/




Web Adresi: http://japon-baligi.blogspot.com.tr/

Sahibi: eren can

Hosting Sağlayan Firma: blogger

Web Master ve ya Teknik Sorumlu: eren can

Kullanılan Sistem Hakkında Bilgi: blogger

Site İçeriği Hakkında Detaylı Bilgi: Japon balığı hakkında aklınıza gelebilecek her türlü sorunun cevabı bu sitede! Hepimiz japon balığı beslemişizdir ya da beslemeyi hayal etmişizdir.

Site hazır bir sistem ise sistem üzerinde yapılan düzenlemelerden bahsedilebilir.(Bu madde isteğe bağlıdır): Japon balığı hakkında aklınıza gelebilecek her türlü sorunun cevabı bu sitede!

Hepimiz japon balığı beslemişizdir ya da beslemeyi hayal etmişizdir. Genelde sonu hüsranla biten maceralar çoğunlukta olsa da, evimizdeki akvaryumda badi badi dolaşan o minik dostlarımızı görmek hepimizi mutlu eder. Siz de bir balık sahibi olduysanız, ya da olmayı düşünüyorsanız, mutlaka bu siteye göz atmalısınız. Hep kafanıza takılan japon balığı neden ölür sorusunun cevabı belki de bu sitede karşınıza çıkacak.

Japon balığı nasıl beslenir veya japon balığı ne yer diye merak ediyorsanız, japon balığı hastalıkları, japon balığı türleri ya da japon balığı anavatanı gibi konular ilginizi çekiyorsa, yelpaze kuyruklu japon balığı, torba gözlü japon balığı ya da oranda japon balığı gözünüzü kamaştırıyorsa, aradığınız adres tam da burası!

Japon balığı ve kabızlık gibi sorunların, Suriye japonu gibi türlerin ve japon balığı cinsiyeti nasıl anlaşılır gibi içinden çıkılmaz konuların adresi; ayrıca Japon balığı kaç günde doğurur gibi merak uyandıran konuların adresi!

Japon balığı uyur mu, japon balığı ekmek yer mi, dünyanın en büyük japon balığı nerededir ve kaç cm'dir gibi herkesin ilgisini çekebilecek yüzlerce konu japon-baligi.blogspot.com'da.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık