IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ocak 2020, 11:18   #1
Çevrimdışı
mum
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Resimlerinizi kaliteli bir şekilde yükleyin




Resimlerinizi kaliteli bir şekilde yükleyin

Birkaç yıl önce, bulut depolama rekabetçi bir pazardı. Şimdi bu bir emtia: size gigabaytlarca ücretsiz depolama alanı sunmak isteyen çok sayıda hizmet var. Genel olarak önerdiğimiz üç Dropbox, Google Drive ve Microsoft OneDrive. Fakat bu tarz platformlar çok hızlı bir şekilde kullanılamadıkları için kullanıcılar kendilerine yönelik olarak hızlı bir resim barındırma servisi arayışı içerisinde olmaktadırlar. Dolayısı ile sizlere önereceğimiz servis ile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özelliği sayesinde hızlı bir şekilde yükleme yapıp ardından paylaşım yapabileceksiniz.

Hızlı Resim Yükleme

Flash Resim, en iyi fotoğraflarını Pinterest’e benzer bir düzende gösteren harika bir arayüze sahip. Fotoğraf yüklemek için bir hesap oluşturmanız gerekir, ancak ücretsiz hesap birçok faydalı özellik sunar. Fotoğraflarınızı albümler halinde düzenleyebilir ve resimlerinizi takip edebilirsiniz ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özelliği sayesinde de diğer kullanıcıların çalışmanızı keşfetmesine izin vermek için etiketler ekleyebilirsiniz. ImageShack topluluğunun fotoğraflarınızı görüntülemesini istemiyorsanız, resimlerinizi gizli tutabilir veya yalnızca seçili bir kitleyle paylaşabilirsiniz.

Resim Paylaşma Linki

Fotoğraf yüklemek için bir imgbox hesabı oluşturmanız gerekmez, ancak hesap oluşturmak fotoğraflarınızı ve galerilerinizi tekrar ziyaret etmenizi sağlar. Bir hesapla, fotoğraf yükleme işlemini çok daha hızlı hale getiren yükleme ayarlarınızı da belirleyebilirsiniz.

Flash Resim, görüntüleri tüm sosyal ağ medya sitelerinde paylaşmanıza izin verir. İzin verirseniz, kullanıcılar resim upload sitesi aracılığıyla fotoğraflarınıza yorum yapabilir. Bu platform, özellikle sosyal medyada paylaşmayı planlıyorsanız, görüntüleri yüklemek için hızlı ve kolay bir seçenektir. Güncel ve popüler resim formatlarını yüklemeye izin veren sistem sayesinde saniyeler içerisinde fotoğrafları yükleyerek paylaşıma başlayabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özelliğini de kullanıcılara sunan sistem yapısı sayesinde bir kullanıcının fotoğraf ya da resim host hizmeti arayışında en önemli işlevleri sunmaktadır.

Kullanıcılara ihtiyaç duydukları resim ile ilgili işlemlere kısa yoldan ulaşabilmeleri ve işlemleri hızlı bir şekilde paylaşabilmeleri açısından [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini önermekteyiz. Bu sayede ihtiyaç duydukları herşeye bilgisayardan, tabletlerden yada diğer mobil cihazlardan da kolaylıkla sahip olabilecekler. Bunun için site adresini yalnızca ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık