IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Temmuz 2020, 16:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Blog Yönetimi Neden Önemli




Web Adresi: Blog Yönetimi Neden Önemli

Sahibi:

Hosting Sağlayan Firma:

Web Master ve ya Teknik Sorumlu:

Kullanılan Sistem Hakkında Bilgi:

Site İçeriği Hakkında Detaylı Bilgi:

Site hazır bir sistem ise sistem üzerinde yapılan düzenlemelerden bahsedilebilir.(Bu madde isteğe bağlıdır): Markanızın internet ortamında popüler ve aktif olması için güncel ve düzenli bir web sitesi kullanmak kadar bloglar açmak ve onları düzenli bir şekilde yönetmekte önemlidir. Blog denildiği zaman düzensiz, plansız bir şekilde öylesine yönetilecek bir sayfa oluşturmak akla gelse de blog yönetmekte proje olarak ciddiye alınmalıdır.
Blog Yönetiminde Dikkat Etmeniz Gereken Temel Konular
Kaliteli ve okuyucuların ihtiyaçlarını karşılayan içerikler üretmelisiniz. Sadece blog sayfalarınızı aktif tutmak için her şeyi paylaşmayın. Markanızın potansiyel müşterilerinin kimler olduklarının analizini yapın, sektörünüzün ve okuyucularınızın ihtiyaç duyduğu konularda paylaşımlar yapın. Ürün veya hizmetiniz ile ilgili paylaşımlar yapmak istiyorsanız müşterilerinizin ürün veya hizmetleriniz ile ilgili hangi konularda ne tür bilgilere ihtiyaçları olduğunu araştırın. İçerik paylaşırken düzenli bir şekilde paylaşım yapmalı ve yaptığınız paylaşımları resim, video gibi kaynaklar ile desteklemelisiniz. Okuyucularınız yaptığı yorumları ciddiye alarak onlara cevap vermeli, etkileşimde olmalısınız.
Bu ayrıntılara dikkat etmek sizin daha yaratıcı içerikler paylaşmanızı sağlayacak. Yaptığınız analizler ile sürekli ve yaratıcı içerikler oluşturmanıza yardım edecektir.
*
Sıradan Görünen Blog Sayfaları İçin Bu Kadar Özen Göstermek Neden Önemli?
Blog sayfaları müşteri ve potansiyel müşteriler tarafından sıkça takip edilen ortamlar haline geldi. Araştırma sonuçlarına göre;
İnternet kullanan kişilerin %76’sı blog sayfalarını düzenli ziyaret ediyor,
Müşterilerin %60’ı alışveriş yapmadan önce blog sayfalarını ziyaret ederek son kararını veriyor,
Müşterilerin %80’i ürün/hizmet içeriklerini okumaktan zevk alıyor ve markayı reklamlar yerine blog içeriklerinden tanıyor,
Markalar en iyi geri dönüşlerin blog içeriklerinden sağlandığını belirtiyor.
Bu yararların yanı sıra okuyucu trafiğine bakıldığı zaman yaklaşık 20 adet içerik trafiğinizi 2 katına çıkartıyor.
Özenle ve dikkatli hazırlanmış blog sayfaları markalaşmanıza yardımcı olacaktır. Bu kadar basit bir şekilde markanız için büyük yararlar sağlamak elbette herkesin isteyeceği bir yöntem ve bu yöntemin en güzel yanlarından birisi ücretsiz olarak blog sayfası kurabileceğiniz birçok platform mevcut. Anacak blog sayfası yönetmekte muhtemelen karşılaşacağınız en büyük sorun zaman olacak.
En popüler platformlar olan Tumblr, Medium, Livejournal, Blogger, Wordpress gibi ücretsiz ortamların hepsinde blog sayfaları oluşturabilirsiniz. ilk anda güzel bir fırsat gibi görünüyor, 6 farklı platformda birçok blog sayfası… Size markanızın değerini sürekli olarak katlama fırsatı sunuluyor. Ancak bu platformların hepsine tek tek girip çıkarak içeriklerinizi paylaşmak zaman kaybı ve iş gücünü arttıracak.
*
Zaman Probleminin Çözümü;[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Fixerkit Blog Yönetimi sayesinde az önce bahsettiğim platformların hepsinde tek bir platforma ayırdığınız zaman içerisinde içeriklerinizi paylaşabilirsiniz. Tek tek bütün hesaplarınıza giriş yapıp içerik paylaşmak yerine, Fixerkit panelinize blog sayfalarınızı bir kez ekleyip, daha sonra bütün içeriklerinizi tek seferde bütün blog sayfalarınıza otomatik olarak gönderebilirsiniz.
*
Fixerkit Blog Yönetiminin Markanıza Faydaları
Blog sayfalarınızda yayınladığınız her içerik size ücretsiz backlink sağlayacak, bu durum sitenizin arama motorlarında üst sıralara yükselmesine yardımcı olur.
Blog sayfalarınıza giren kullanıcıları sitenize yönlendirmiş olursunuz, daha çok blog paylaşımı sitenizin bilinirliğini arttırır.
RSS adresinizi sisteme tanımlarsanız, sitenizde yaptığınız paylaşımları sistem olarak blog sayfalarınızda paylaşır.
*
Fixerkit Blog Yönetimi Panelinin Avantajları
İçeriklerinizi bütün bloglara otomatik olarak gönderebilirsiniz.
Oluşturduğunuz içeriği sadece belirli blog hesaplarınıza göndermek istiyorsanız, panelden göndermek istediğiniz hesapları işaretlemeniz yeterli.
Grup özelliği sayesinde farklı markalarınızı kendi aralarında gruplayabilirsiniz.
Gönderi planlama sayesinde ileri bir tarih için hazırladığınız gönderiyi paylaşmak istediğiniz tarih ve saati seçin, sistem istediğiniz tarihte otomatik olarak paylaşsın.
Gelişmiş yazı editöründe blogların izin verdiği html etiketleri ve yanlış kullanılan etiketlerin otomatik düzeltilmesi gibi özellikler bulunuyor.

Kaynak : https://fixerkit.com/tr/content/1572690804453177155320033295449874758/blog-yonetimi-neden-onemli

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Neden blog yazmalısınız? Swat PHP 0 15 Temmuz 2014 11:13
Eurocontrol Ajansı Yönetimi ve Teşkilatın önemli isimleri Antalya'da topland Chelt Sivil havacılık 0 19 Nisan 2011 19:43
İpucu: PR Değeri Yüksek Blog Bulma Yönetimi Broast Google 2 06 Eylül 2010 16:37
Blog furyası ve dofollow blog bulma BIaCk Google 9 11 Temmuz 2010 01:29
Sizinde Blog'unuz Olsun. Blog Scripti! Loft PHP 0 13 Ocak 2008 04:11